Relaxed schommelen in je hangmat

Relaxed schommelen in je hangmat

Wat is er nu lekkerder dan in je hangmat een boek lezen? Ik neem iedere zomervakantie mijn hangmat mee naar de camping om hem vervolgens tussen twee bomen te knopen. Het is dan ook echt een teleurstelling als er op de plaats geen perfecte “hangmatboom” staat. Hieronder lees je hoe je dit kunt oplossen en welke hangmat ik daarvoor gebruik.

Geen juiste bomen in je tuin?

Niet getreurd! Daar is een oplossing voor bedacht. Je bent natuurlijk niet de enige die graag in een hangmat ligt en geen perfecte bomen heeft staan in de tuin waar je je hangmat in vast kunt knopen. Of je wilt graag op je balkon – of in mijn geval dakterras – schommelen in je hangmat. Kies dan voor een variant met een stevige standaard. Dit is een ideale manier om toch een hangmat te kunnen gebruiken in je tuin.

Over het merk Fatboy

Het merk Fatboy ken je waarschijnlijk van de zitzakken. De in 1998 door de Finse Jukka Setälä ontworpen zitzak werd ook in Nederland razend populair.

Wist je dat de zitzak vernoemd is naar de artiest Fatboy Slim?

Inmiddels heeft het merk haar collectie uitgebreid met onder andere de – ook op festival geliefde – Lamzak. En hebben ze ook meubels en verlichting in het assortiment opgenomen. Fatboy is dan ook een echte specialist geworden in het produceren van tuinartikelen.

De hangmatten van Fatboy

De reden waarom ik de hangmatten van Fatboy zo tof vind, is omdat ze zo lekker groot zijn. Je kan er tot drie personen in schommelen. En hij wordt altijd geleverd met een stevige standaard. Deze kan prima mee op reis en geeft mij de garantie dat ik op iedere campingplaats mijn boek in de hangmat kan lezen.

Sterk en weersbestendig

Het grootste voordeel van deze hangmat is dat je ze buiten kunt laten staan. Voor mijn dakterras een fantastische eigenschap. Want zo hoef ik hem niet na gebruik iedere keer naar beneden te sjouwen. Hij is namelijk waterafstotend en UV-resistent.

Reinigen kan heel eenvoudig met lauw water en neutrale zeep.

Het materiaal is zo stevig dat hij maar liefst 150 kg kan dragen. Zo kan je dus ook lekker schommelen samen met de kids.

Fatboy hangmat

Benieuwd naar de hangmatten van Fatboy? Ze zijn verkrijgbaar in de webshop van Flinders.

Bekijk de hangmat hier

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Flinders

Laat een reactie achter