Rood in september

Rood in september

Ga jij in september nog voor waanzinnig rood?

September, hij loopt al bijna op zijn einde! Deze maand is rood DE kleur. Rood is een krachtige en energieke kleur. Niet te vergeten: rood is ook de kleur van passie en verliefdheid. Maar rood is ook de kleur van PAS OP. Meer warmte en sfeer in een grote ruimte krijgen? Verf de muur rood. Hierdoor voelt de ruimte behaaglijker aan. In een kleinere kamer kunnen de muren juist op je af komen. De kamer kan door rood te klein aanvoelen, en je kan er onrustig van worden. Neem met rood de juiste verhoudingen in je kamer.

red-living-room-ideas-9

Rood kun je prima combineren met andere kleuren. Met wit krijg je een frisse jonge uitstraling. Met zwart krijg je een intense diepe uitstraling. Kan je niet kiezen? Ga er tussenin zitten met grijs. Grijs is een kleur die neutraliseert. Grijs alleen is saai en onopvallend, maar in combinatie met rood krijg je een sfeervolle ruimte die warm aanvoelt. En het is natuurlijk leuk om het niet alleen bij de muren te laten. Kies eens een rode bank en combineer dit dan verder met een paar vazen, een kleed of bloemen voor nog meer sfeer.

foto

Alle scholen zijn voor iedereen echt begonnen. Vorige week was ik bij de Hema en ik zag daar allemaal leuke gekleurde boekjes, inpakpapier en agenda’s voor weinig geld! Ik zag veel soorten tape, maar ook hele toffe opschrijfboekjes en kaftpapier. Ik zou bijna willen dat ik zelf weer op school zat. Masking tape is natuurlijk prima te gebruiken om je boeken en agenda gezellig te maken, maar heb je wel eens aan de muur gedacht? Maak leuke speelse randen om je deur, of misschien wel om je computer heen.

Laat een reactie achter