Seletti Sending Animals

Seletti sending animals

Helemaal te gek vinden wij deze ludieke bijzettafel en dressoir kast van het merk Seletti. De Seletti Sending Animals zien eruit als een houten box om producten in te verzenden. Met zijn grappige uiterlijk geeft het je niet alleen een glimlach op je gezicht, hij is ook nog eens hartstikke handig om je spullen in op te bergen.

De Seletti Sending Animals zijn er in meerdere varianten, waaronder het Seletti Sending Animals dressoir varken en de Seletti Sending Animals bijzettafel gans. Houd je van gewaagd en origineel? Dan is dit echt een musthave voor jouw interieur!  Dit niet alledaagse ontwerp van Seletti is innovatief en vernieuwend.

Het Italiaanse merk Seletti is opgericht in 1964 door Maria en Romano Seletti. Ze hebben een duidelijke missie en visie en zorgen voor innovatieve en originele collecties. Wij zijn in ieder geval erg verrast door de combinatie van een praktisch, ludiek, modern en origineel product als de Seletti Sending Animals serie.

Woontrendz-seletti-sending-animals-varken-dressoir    Woontrendz-seletti-sending-animals-dressoir-varken   Seletti sending animals

Woontrendz-seletti-sending-animals-bijzettafel-gans    Woontrendz-seletti-sending-animals-gans   Seletti sending animals serie

Selleti Sending Animals online bestellen?

Seletti Sending Animals zijn verkrijgbaar bij vtwonen vanaf €599,-

Seletti Sending Animals bij vtwonen

Laat een reactie achter