Creëer sfeer met Philips Hue persoonlijke led-verlichting

Interieurs zijn vaak goed afgestemd op het invallende daglicht. Maar wat als de schemer valt?

In een doordacht interieur is veel aandacht besteed aan het daglicht. Bij veel licht zien kleuren er anders uit dan bij weinig licht. De hoeveelheid licht is weer afhankelijk van de ligging van het huis en de hoeveelheid ramen. Geen huis is daarin gelijk.

Maar, één ding weet je zeker: op een bepaald moment van de dag maakt het daglicht plaats voor schemer en wordt het donker…

Licht kiezen: geen eenvoudige klus!

Het interieur voorzien van kunstlicht is voor vele mensen een lastige klus. Wat voor soort lampen heb je nodig, hoeveel, op welke plekken in het interieur en welke kleur licht? Het is lastig kiezen als je overdag in een woonwinkel staat en je een voorstelling moet maken van hoe het er in het donker in jouw interieur uit zou zien.

In de ideale situatie zou je flexibel willen zijn met de hoeveelheid en kleur van de verlichting…

Romantisch avondje op de bank? Wat zou het handig zijn wanneer je je verlichting kunt aanpassen naar warme kleuren. Denk bijvoorbeeld aan geel en oranje en mogelijk op niet teveel plekken in het interieur.

philips-hue-led-verlichting-romantisch

philips-hue-led-verlichting

Feestje met muziek en veel mensen die staan? Dan wens je wellicht meer kleuren in de ruimte die passen bij een feestsfeer. Ik kan me voorstellen dat je dan graag je verlichting aan zou willen passen naar meer sprekende kleuren. Blauw, paars, rood of groen bijvoorbeeld. Of een combinatie hiervan. Mogelijk ook relatief op meer plekken in het interieur dan op een romantische avond.

philips-hue-led-verlichting-feest-2

philips-hue-led-verlichting-feest

Klinkt goed? Ziet er goed uit? Dan hebben we een inspirerend product voor je: Philips Hue led-verlichting. Hiermee maak je een soort persoonlijk verlichtingsplan, dat je afstemt op de ruimte en de gelegenheid.

Hoe werkt Philips Hue led-verlichting?

Philips Hue led-lampen geven je de mogelijkheid om de verlichting aan te passen naar je persoonlijke voorkeur. Op zoveel plekken in je interieur als je maar wenst.

Het systeem is erg eenvoudig en bestaat in de basis uit speciale lampen. Deze bevatten verschillende kleuren lichts, die aangestuurd worden door een apparaatje dat een ‘brug’ heet. Deze is draadloos te besturen, want je sluit de Philips Hue-brug eenvoudig aan op je wifi-netwerk. Dit klinkt technisch, maar is in de praktijk heel eenvoudig.

Vervolgens installeer je een app op je telefoon, waarmee je de verlichting kunt aansturen:

philips-hue-aansturen-met-app

Waar kan ik Philips Hue verlichting aanschaffen?

Philips Hue led-verlichting schaf je eenvoudig online aan, bijvoorbeeld bij lampenonline.com. Een betrouwbare winkel, met een groot assortiment led-lampen, waaronder de Philips Hue serie.

Deze webshop biedt een Philips Hue-starterspakket voor E27- fittingen  en voor de GU10-fitting. Dit pakket kost €199,- en bestaat uit een brug en drie lampen. Ook kun je hier in dezelfde webshop extra losse lampen per stuk bij kopen.

Bekijk Philips Hue led-verlichting op lampenonline.com

Een reactie op “Creëer sfeer met Philips Hue persoonlijke led-verlichting

  1. Frits Kramer zegt:

    dit is inderdaad erg mooi, ook erg handig dat je dit met je telefoon gewoon kan bedienen. Wij zelf hebben net domotica spots geplaatst, deze kan je ook vanaf afstand bedienen.

    Het is heerlijk als je thuis komt van werk en verlichting staat al lekker aan.

Laat een reactie achter