Sloophout behang van Piet Hein Eek

Sloophout behang van Piet Hein Eek

De ontwerper Piet Hein Eek heeft in 2010 een eigen wallpaper collectie ontwikkeld samen met NLXL. Deze collectie is trendy en is van goede kwaliteit. Erg leuk om de muur van de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer of hal mee te behangen.

Piet Hein Eek staat vooral bekend om het werken met sloophout. In Eindhoven vindt je zijn atelier wat open is voor publiek. Een echte aanrader om eens een kijkje te nemen.

Het sloophout behang van Piet Hein Eek is echt Hollands design en geeft je ruimte direct veel warmte en sfeer. Het sloophout behang van Piet Hein Eek is kleurecht en gemaakt van dubbellaags vliesbehang. Heel handig, want de banen hoef je niet in te lijmen, dit doe je gewoon rechtstreeks op de muur! Zo wordt behangen een stuk eenvoudiger. Doordat het behang weinig tot geen verloop heeft in het motief gaat er minder behang verloren. Ook erg handig, het behang is af te nemen met een zachte doek.

Het sloophout behang van Piet Hein Eek heeft een afmeting van 900 x 45 cm per rol. Hiermee kunt u circa 4 m² behangen.

Woontrendz-sloophout-behang-piet-hein-eek    Woontrendz-sloophout-behang-piet-hein-eek-1    Woontrendz-sloophout-behang-piet-hein-eek-2

Sloophout behang van Piet Hein Eek online bestellen?

Sloophout behang van Piet Hein Eek is verkrijgbaar bij vtwonen voor €199,-

Sloophout behang van Piet Hein Eek bij vtwonen

Laat een reactie achter