Snel meer kleur in huis? Kies voor fotobehang!

Fotobehang berglandschap

Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent ook tijd voor een frisse wind door je interieur! Is jouw interieur toe aan een opfrisbeurt? Voeg snel meer kleur in je huis toe door te kiezen voor fotobehang! Durf jij het aan?

Fotobehang met een eigen foto

Wanneer je kiest voor fotobehang en je gebruikt hiervoor een eigen foto, dan heb je gegarandeerd een unieke inrichting van je huis. Wat voor foto je kiest, kan veel verschil maken voor de sfeer van je interieur. Wel kun je natuurlijk rekening houden met de kleuren die jij bij jouw interieur vindt passen.

Een unieke inrichting met fotobehang met een eigen foto!

Hieronder staan twee voorbeelden van dezelfde woonkamer, maar met een ander fotobehang.

Fotobehang berglandschap

Fotobehang ondergaande zon

Compleet verschillende foto’s qua kleur en beleving, maar bij beide foto’s wil ik het liefste de bank omdraaien en naar dat prachtige uitzicht kijken….

Wat voor kleurstelling jij ook kiest, er zijn altijd wel foto’s die hierbij passen! Ik geef je een paar ideeën:

Foto’s met blauwe tinten
Wil je fotobehang met blauwe tinten erin? Dan kun je kiezen voor een foto van de lucht met wolken, of een foto van water. Bijvoorbeeld van een meer, of van de zee. Dit hoeft niet per se de Nederlandse zee te zijn! Houd jij van reizen, dan kun je ook kiezen om één van je reisfoto’s op fotobehang te laten drukken.

Fotobehang stad en blauwe lucht

Foto’s met groene tinten
Wil je mee met één van de trends van 2017? Dan moet je groen toevoegen in je interieur. Voor groen fotobehang kun je kiezen voor een foto van de natuur. Bijvoorbeeld van een bos, planten, een grasveld of een berglandschap. Hiermee breng je de natuur zeker bij jezelf in huis!

Fotobehang meer en bos

Foto’s met rode en oranje tinten
Iets levendigere kleuren? Dan kun je kiezen voor een foto met rood en oranje tinten, bijvoorbeeld met een foto van de zonsopkomst of zonsondergang. Super romantisch voor in je woonkamer, of bijvoorbeeld slaapkamer. Een ander idee kan een foto zijn van rode bloemen, bijvoorbeeld een tulpenveld.

Foto’s met grijs tinten
Ben je niet zo van kleur op de muur en doe je dat liever met accessoires, dan kun je kiezen voor een zwart/wit foto, of een foto in grijstinten. Zo heb je toch iets unieks op je muur! In principe kun je elke foto zelf omzetten naar zwart wit en/of grijstinten natuurlijk. Tips zijn een foto van een stad, of een foto van een landschap. Maar je kunt ook kiezen voor iets unieks, bijvoorbeeld een close-up van bestek voor in de keuken!

Fotobehang grijs tinten

Voor wat voor foto je ook kiest, als je voor een eigen foto kiest, dan heb je gegarandeerd een uniek interieur. En daarnaast is het natuurlijk een fantastische herinnering op de muur! Wil jij je eigen fotobehang laten drukken? Dat kan bij Drukland.be (Gratis levering in België én Nederland!).

Bron: Istock, IseephotoPinterest

Een reactie op “Snel meer kleur in huis? Kies voor fotobehang!

Laat een reactie achter