Styling ideeën met minder budget

Styling ideeën met minder budget

Twee weken geleden ging mijn blog over styling zonder of met een beetje budget. Deze week is het budget een beetje hoger. Ik doel dan op winkels die hele leuke spulletjes hebben, voor lage prijzen. Want wie wil er nou meer betalen dan nodig is?

Veel shoppen voor weinig!

Wat dacht je van Leen Bakker? Ze verkopen hier de lijn van 101-woonideeën. Hartstikke stoer en modern! Tafels, kasten en stoelen wat wil je nog meer? Alles is met elkaar te combineren en saai zal het niet worden. De spullen zijn lekker geprijsd, en de ideeën? Die bekijk je natuurlijk in de 101- woonideeën. Natuurlijk hoef je niet alles van een serie te kopen. Er zijn genoeg andere leuke items bij de Leen Bakker te koop. Ga op je gevoel af en combineer wat jij mooi vindt, alles mag.

Nog zo’n winkel met fijne kleine prijsjes is Kwantum. Hier verkopen ze leuke kussens, kaarsen en andere accessoires die je niet nodig hebt, maar niet kan laten liggen. Lekker op kleur gerangschikt, je hoeft het alleen nog maar af te rekenen en thuis neer te zetten.

Wel eens bij de Xenos geweest? Deze winkel was bekend om klein servies en knutsel spullen. Maar nu kun je er ook hartstikke goed terecht voor meubels en woonaccessoires. Ik zag er mooie fruitschalen van teak, leuke lampenkapjes, en bergen met kussens voor op de bank.

Wordt Family-member en bespaar!

En uiteraard mag je de IKEA niet vergeten. Hoeveel spullen wil je hebben? Hier verkopen ze echt veel en ook nog voor een redelijke prijs.

Op de website en in het blad, genaamd Family, staan super leuke tips van klanten. Dit blad krijg je gratis thuis gestuurd als je Family member wordt. Je krijgt met je pas zelfs korting op spullen uit de winkel!

In de IKEA zelf zijn er natuurlijk genoeg woon- en slaapkamers waar je volop ideeën op kan doen. Laat je lekker inspireren.

Heb je per ongeluk toch iets te veel geld uitgegeven aan nieuwe spulletjes? Geen zorgen! Met een paar kleine aanpassingen in je woonkamer bespaar je eenvoudig op je maandelijkse energiekosten. Want hoe minder je verbruikt, hoe lager je rekening uiteindelijk is. Met deze tips kun je direct beginnen met besparen.

Nou waar wacht je op?

Laat een reactie achter