Tuinstoel Driade Toy

Tuinstoel box

Moderne tuinstoel Driade Toy

Steigerhouten tafels zijn nog steeds razend populair. Meestal zie je een trend na 2 tot 3 jaar verdwijnen, maar de steigerhouten meubelen houden het wel erg lang vol! De steigerhouten meubelen passen natuurlijk ook perfect in de woontrend Scandinavisch interieur.

Wat ons op valt is dat de steigerhouten meubelen met bankjes (toch wat ongemakkelijk zittend) worden vervangen door moderne stoelen. Veel al van kunststof in een hippe kleur. Zoals deze tuinstoel Toy, een ontwerp van Philippe Starck. In combinatie met steigerhout een perfect plaatje voor de moderne maar toch ook gezellig tuin.

Daarnaast contrasteren de stoelen erg mooi met antraciet tegels en het steigerhout zoals je in de voorbeeld tuin kunt zien.

 

De moderne tuinstoel Toy is ook nog eens super handig om op te bergen want hij is stapelbaar. Hij is UV bestendig en gemaakt van kunststof, dus je kunt de stoel makkelijk schoonmaken. Geen wonder dat je deze stoelen ook veel tegenkomt in de horeca.

Steigerhouten tafel inspiratie

Wil je meer weten over de steigerhouten tafel zoals afgebeeld? Bekijk dan de websites hieronder.

Bronnen: Steigerhoutmeubelsonline.nl en DroomHout.

2 reacties op “Tuinstoel Driade Toy

 1. Philippe Starck zegt:

  Tuinstoel Box is namaak plagiaat van de Driade Toy een ontwerp van design meester Philippe Starck. Op de foto helemaal boven het artikel zijn de echte Toy stoelen te zien !

  • Hiske Ligtenberg zegt:

   Hallo PHilippe,
   Fijn dat je het ons laat weten. Het is al een oud bericht. We hebben de informatie inmiddels aangepast en verwezen naar een verkooppunt van het origineel!
   Mooi ontwerp, nog altijd liefhebber van deze stoel:).

   Groetjes Hiske!

Laat een reactie achter