Voorjaar in huis!

Gele eetkamerstoelen

Zin in een waanzinnig en sfeervol voorjaar?!

Pasteltinten woonkamer
Het weer is heerlijk! Ik heb zin in mooie zonnige kleuren in huis. Geniet jij van lichte kleuren? Kies dan zachte poederige pasteltinten. Ook als het toch nog een paar dagen minder mooi weer is, zullen deze zachte tinten heel mooi in huis staan.

Alle kleuren passen goed samen, dus mix en match, alles past! Voer deze pastellen door tot en met je kleed en kussens. Je zult zien dat er een prachtige sfeer ontstaat waar je heerlijk bij weg kan dromen.

Wil je liever een tof behang aan je muur?

Behang Studio Ditte
Ga voor een statement en behang een deel in je huis met een opvallende print. Laat bijvoorbeeld de oude kachel eruit springen door erachter een stuk te behangen. Van het merk Studio Ditte is een nieuwe vintage serie in de collectie. Te gek die oude theelepels van vroeger aan de keukenmuur! Of houdt iedereen voor de gek en behang de muur met tegeltjes-print-behang. De hele ruimte krijgt een andere uitstraling. En dat met helemaal niet zoveel moeite. Jouw huis kan aan het voorjaar beginnen hoor!

Meer knallen?

Knallen met geel
Ik had al het gevoel dat geel het dit voorjaar ver zou gaan schoppen… En inderdaad hoor. Door Flexa is de kleur Summer Picnic uitgeroepen tot DE kleur van deze maand. Heerlijk, ik wordt er vrolijk van. Deze subtiele gele tint is prima om je hele muur mee te verven. Gaat dat je toch een beetje te ver? Schilder je toch lekker een deel van je muur. Het mag allemaal. Maak er je eigen feestje van! Natuurlijk kun je ook enkele accessoires in de kleur geel neerzetten. Een kruk, een lamp of een kussen. Hartstikke gezellig. Bos gele bloemen erbij en jou lente kan beginnen!!

Details maken het voorjaar

Accentkleur geel

gele eetkamerstoelen

Doe eens wat anders en geef die oude zooi een nieuw leven met een likje verf.

Ben jij in het bezit van een verzameling oude stoelen die op het randje van grof vuil staan? NIET DOEN!! Lekker alles in dezelfde kleur verven. Knal met geel zoals op de foto of kies de kleur wat subtieler. Ineens ben jij in het bezit van prachtige unieke stoelen die iedereen wel zou willen hebben. Laat die waanzinnige lente maar beginnen!!

Bron: vtwonen, Loods5

Laat een reactie achter