Woonblog: Warme bankhang producten

Warme-bankhang-producten

Lekker waanzinnig warme producten voor thuis op de bank!

Langzaam is het elke avond vroeger donker geworden. De herfst is officieel begonnen en de klok is ook al een uur terug gegaan. Nu is het tijd geworden om het binnen in huis weer lekker knus te maken met kaarsen, mooie plaids en leuke kussens. Vorige maand op de woonbeurs heb ik van alles gezien qua stijl en de nieuwste trends.

murenlushmarbleflexapure

Kleur van de maand

Flexa heeft deze maand de kleur Royal Intrigue uitgeroepen tot de kleur van de maand. Het is een warme donkere kleur paars met luxe uitstraling. Ik wilde zelf nog niet overstappen op donkere kleuren, maar langzaam begin ik ook in een herfststemming te komen. Combineer de kleur Royal Intrigue met een paars plaid of wat kaarsen en de herfst kan beginnen!

Warme bankhang producten

Wil je liever niet meteen zo’n donkere kleur in de woonkamer of keuken? Denk dan eens aan je slaapkamer. Deze diepe paarse kleur brengt meteen romantiek in je slaapkamer. Tegenwoordig wordt er ook televisie gekeken en gewerkt in de slaapkamer. Wel eens gehoord dat je een derde deel van je leven slaapt?! Dan mag dat echt wel in een romantische kamer!!

Denk jij al wat vaker aan het milieu, recycle eens een ton.

Rode Hanglamp Indusigns

Hou jij ervan om anders te zijn?

Wil je iets unieks en vol van karakter in huis hebben wat anderen niet hebben? Wel eens gedacht aan een gerecycled olievat? Bij Indusigns maken ze waanzinnige producten met oude olievaten. Wat dacht je van een gave lamp of bijzettafel. Of ga je voor een unieke stoere katten- of hondenmand? Zelfs je terras buiten opfleuren behoort tot de mogelijkheden.

Dus draag jij het milieu een warm hart toe?

Geef dan een oude ton een nieuw leven. Gewoon bij jou thuis!

Laat een reactie achter