Winactie tuinposter

Winactie tuinposter

Geef je tuin sfeer met een persoonlijke tuinposter

De zomer komt er weer aan! Het ideale moment om je tuin, balkon of veranda op te fleuren met een hoogwaardige tuinposter. Bij Webprint.nl kun je jouw mooiste foto op een tuinposter laten printen. Met een persoonlijke tuinposter geniet je altijd van je favoriete uitzicht in je tuin.

Winactie

Wil jij je tuin een unieke uitstraling geven met je eigen foto? Doe dan mee aan onze winactie op Facebook! Je kunt nu namelijk een tuinposter (t.w.v. € 100,-) winnen van Webprint! Of je nou een indrukwekkend groot formaat tuinposter wilt of je voorkeur uitgaat naar meerdere kleine tuinposters mag je helemaal zelf bepalen. Je kiest zelf welke tuinposter je kosteloos bestelt in onze webshop.

DOE MEE AAN DE WINACTIE OP FACEBOOK!

Maak je eigen buitenschilderij

De tuinposters van Webprint worden gemaakt van zeildoek. Deze buitenposter kan met de handige ringen bevestigd worden aan een schutting of muur en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Heb je geen grote tuin? Geen probleem! Met de ruime keuze in formaten heeft Webprint ook geschikte tuinposters voor op het kleinste balkon.

Welk weer het buiten ook is, met een tuinposter heb je altijd mooi weer in je tuin, op je balkon of veranda. Laat bijvoorbeeld een foto van je favoriete vakantiebestemming printen op je tuinposter om op elk moment te kunnen genieten van een zonnig moment.

Of maak een kleurrijke tuin door een prachtig uitzicht af te drukken op je tuinposter. Zoals een bloemenveld, zonsondergang, heuvellandschap of je lievelingstuin. Met deze foto’s geniet je altijd van het mooiste plaatje als je naar buiten kijkt.

Laat je tuin of balkon groter lijken met een tuinposter met een foto met diepte erin. Met zo’n foto creëer je een ruimtelijk effect voor je tuin. Kies een foto die past bij de omgeving, zodat de poster en je tuin een eenheid lijken.

Formaat

Heb je een mooie panoramafoto van een skyline of landschap? Deze staat prachtig op een indrukwekkende liggende tuinposter. Wanneer je meerdere foto’s hebt, is het leuk om meerdere vierkante tuindoeken bij elkaar te hangen als een soort collage.

Kortom; met een tuinposter van Webprint geef je jouw tuin elke gewenste uitstraling en ligt je tuin er het hele jaar goed bij.

Laat een reactie achter