EHBI uitgelicht op de Wonen&Co beurs 2015

Wonen&Co beurs 2015

Dit jaar bestaat de Wonen&Co beurs 10 jaar. Extra leuk om in dit speciale jaar een wooncollege te mogen geven op vrijdag 20 maart.

De nieuwe rubriek Eerste Hulp Bij Interieur wordt uitgebreid besproken tijdens dit Wonen&College. Samen met Paulette Iliohan proberen we je met simpele tips te helpen bij het maken van keuzes op het gebied van kleurgebruik, het indelen van de ruimte en het toevoegen van accessoires.

Vind jij het net als ik lastig om tussen al dat leuks de juiste keuzes te maken? Kom dan langs op de Wonen&Co beurs in Groningen.
Heb je vragen over jouw ‘woonprobleem’ dan behandelen we die graag tijdens het college. Of schrijf je in via ehbi@woontrendz.nl, vergeet niet je probleem duidelijk aan te geven en foto’s mee te sturen!

De beurs begint donderdag 19 maart en eindigt zondag 22 maart. Meer informatie over het bestellen van kaarten voor de Wonen&Co beurs en de openingstijden vind je op de website van Wonen&Co. Wij mogen kaarten voor de beurs weggeven! Wil je kans maken op deze kaarten? Laat dan onder dit bericht een reactie achter.

Zien we je op vrijdag 20 maart om 15.00 uur tijdens het wooncollege?

14 reacties op “EHBI uitgelicht op de Wonen&Co beurs 2015

 1. anne zegt:

  Lijkt me fijn om van een professional advies te krijgen over de inrichting van ons klushuis! Buitenkant is bijna af, dus de kleur van de binnenmuren moet bijna beslist worden. Moeilijk!

 2. Eline Pluimers zegt:

  Inspiratie heb ik nodig!!
  Wij zijn onze stadsboerderij grondig aan het verbouwen.. maar kleuren, materialen, accessoires.. het blijkt allemaal moeilijker dan gedacht.. omdat de keus oneindig is.

  De beurs Wonen&Co komt dan ook op het juiste moment want wij willen graag van onze boerderij een paleisje maken.

 3. Brenda Hilarides zegt:

  Graag zou ik in aanmerking komen voor 2 vrijkaarten voor de Wonen en Co beurs omdat we er maar niet uitkomen met ons interieur. We hebben ongeveer 5 jaar geleden onze 30-er jaren woning over de gehele lengte met 5 meter vergroot en rieten kap geplaatst. De uitbouw is modern met grote ramen en het voorste gedeelte van de kamer is uiteraard nog gewoon met erker, balkenplafond en 30-er jaren stijl.
  nu zijn we zelf best al goed op weg, maar het lukt ons nog steeds niet om een raambekleding keuze te maken waardoor het dus niet war, stoer en gemoedelijk aanvoelt.
  Voor matcht niet geheel met achter. We hadden hier graag hulp bij gezien zodat het een warm,stoer en industrieel geheel wordt.
  In afwachting, verblijf ik,
  groetjes Brenda Hilarides

  • Hiske Ligtenberg zegt:

   Gefeliciteerd! Ik heb 2 vrijkaarten voor je klaar liggen. Stuur even je post adres naar info@woontrendz.nl zodat we de kaarten kunnen versturen. En je ze nog op tijd binnen hebt voor de beurs! We wensen je veel plezier en hopen natuurlijk tot ziens op het Wonen&College op vrijdag of zaterdag.

 4. Natasja Dontje zegt:

  Ik zou dolgraag de kaarten willen winnen. De reden is omdat mijn vriend ik samenwoon plannen hebben en wel wat inspiratie willen opdoen en nieuwe spullen willen kopen. Tevens heb ik een gevecht van 1.5 jaar gehad tegen borstkanker, het lijkt me een heerlijk uitje!

 5. R.Prins zegt:

  Ik zou het leuk vinden om hier eens te kijken. Het zal voor mij de eerste keer zijn dan. Woon nog niet zo lang in de buurt en vind het leuk om hier inspiratie op te doen in een gemoedelijke setting dan op de jaarlijkse woonbeurs in Amsterdam

  • Hiske Ligtenberg zegt:

   Gefeliciteerd! Ik heb 2 vrijkaarten voor je klaar liggen. Stuur even je post adres naar info@woontrendz.nl zodat we de kaarten kunnen versturen. En je ze nog op tijd binnen hebt voor de beurs! We wensen je veel plezier en hopen natuurlijk tot ziens op het Wonen&College op vrijdag of zaterdag.

 6. Marga Mulder zegt:

  Hallo,

  Ik zou heel graag de vrijkaarten willen winnen.

  Wij hebben hier in Groningen net een nieuwbouwwoning (in aanbouw) gekocht. Voor ons de eerste keer dat we een woning helemaal vanaf nul mogen inrichten.
  Maar we hebben geen idee waar we moeten beginnen. We houden van vrolijke kleuren in huis maar willen natuurlijk niet dat het een pipi-langkous huis gaan worden. Zijn dus echt op zoek naar tips en ideeen om tot een samenhangend geheel te komen.
  Dus hopelijk tot op de beurs :-)

 7. Marjon zegt:

  Hoi, het lijkt mij ontzettend leuk om vrijkaartjes te winnen en jullie te bezoeken op de woonbeurs. Vorig jaar ben ik met mijn ouders heen geweest en die hebben net een nieuw appartement. Mijn vriend en ik willen dit jaar ons eerste huis kopen dus wij zijn op zoek naar heel veel inspiratie, leuke ideeën en advies! Groetjes Marjon

Laat een reactie achter