Woonblog: een hartelijk welkom

Een hartelijk welkom

Als interieur- en verkoopstylist open ik elke week weer nieuwe deuren. Achter elke voordeur gaat een verhaal schuil, een leven, een droom. Dat maakt mijn werk elke dag opnieuw weer prachtig.

Maar wat is het eigenlijk jammer dat er vaak pas na binnenkomst over de inrichting wordt nagedacht. Want de eerste indruk begint al bij het indrukken van de deurbel.

Waarom niet dan bij de voordeur al beginnen met jouw sfeer neerzetten? Laat je huis zien en geef mensen een warm welkom!

Zwart en wit

Komen mensen bij jou binnen in een strak en modern interieur? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een chique zwarte deur.

woontrendz-zwarte-deur

Houd je juist van de lichtere, Scandinavische sfeer? Pas dan je voordeur aan en maak hem wit!

woontrendz-witte-deur

Felle kleuren

Zwart en wit te saai en wil je echt voor kleur gaan? Wat dacht je van een gele voordeur? Of een paarse? Of durf jij voor knallend oranje te gaan?

Zachte kleuren

Zijn al die kleuren je wat te heftig en ligt jouw hart meer bij de romantische of vintage stijl? Ook dat kan. Kies dan voor mintgroen of lichtblauw.

Decoratie

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen je voordeur niet te schilderen, maar alleen te werken met decoratie. Bloemen, een mooie deurklopper, een originele bel, een grappige deurmat. Verzin het maar. Alles mag.

woontrendz-bruine-deur

Beken kleur

Dus kijk niet meer naar de buren! Doe wat jij wilt! Beken buiten al kleur! Misschien mag ik een keertje bij je aanbellen?

Bron: Pinterest 

Laat een reactie achter