Zuiver bijzettafel Treetop

Het merk Zuiver combineert natuurlijk met strak design. Zoals dit leuke bijzettafeltje. Het blad van het Zuiver bijzettafel Treetop bestaat uit een boomstam schijf met daaronder drie metalen poten.

De stoelen serie Eleven van Zuiver heeft naast de gebruikelijke effen kleuren nu ook deze hippe patchwork stof in het assortiment. Patchwork is het gebruik maken van verschillende stoffen en patronen. Dit vormt samen met de knopen een stoer en hip ontwerp. De Zuiver stoel Eleven Patchwork is een uniek exemplaar onder de Zuiver Eleven stoelencollectie.

De Zuiver Hanglamp Retro is een bijzondere hanglamp, het design komt uit de jaren 70. De bol heeft in het midden van de lamp een horizontale opening waar het licht met een uniek lichteffect doorschijnt.

De hanglampen in koper zijn razend populair en de meest opvallende woontrend van dit jaar. De kleine variant, de Zuiver Hanglamp Mora S is geschikt als lamp boven de eettafel in de hal of  slaapkamer. Erg leuk om in meervoud te combineren. De lamp is er in verschillende kleuren.

Woontrendz-Zuiver-bijzettafel-treetop-1   Woontrendz-Zuiver-Stoel-Eleven-Patchwork    Woontrendz-Zuiver-Stoel-Eleven-Patchwork-2   Woontrendz-Zuiver-Hanglamp-retro-koper

Shop deze artikelen van Zuiver online:

Zuiver Bijzettafel Treetop bij Fonq

Zuiver Stoel Eleven Patchwork bij Fonq

Zuiver Hanglamp Retro koper bij Fonq

Zuiver Hanglamp Mora S koper bij Fonq

 

Laat een reactie achter