Zuiver OMG stoel: design met zitcomfort

Zuiver stoel OMG

Ik zie je denken… Heet deze stoel echt ‘OMG‘? Ja, dit is de echte naam van deze stoel en dit heeft een reden!

Verbazingwekkend in meerdere opzichten

Aan de ene kant is er het ontwerp. De kracht van de eenvoud hebben ze bij Zuiver goed begrepen (en uitgevoerd). Simpel maar goed en als je het mij vraagt dan is dat de werkelijke kracht van de OMG design stoel.

Aan de andere kant is er het zitcomfort. Deze stoel schijnt echt verbazingwekkend comfortabel te zitten. Ik heb hem zelf niet geprobeerd, maar ik moet zeggen dat dit prachtige zitmeubel wel enorm uitnodigt! Binnenkort maar eens proberen…

Het uiterlijk en het zitcomfort maakt de stoel geschikt voor diverse woonruimtes en woonstijlen!

Zuiver OMG stoel in zes verschillende kleuren

Voel je je ook zo aangesproken door het eenvoudige maar krachtige ontwerp van deze stoel? Dan is er goed nieuws voor je. De stoel is namelijk beschikbaar in zes verschillende kleuren, waaronder ook neutrale. De kans is klein dat deze stoel niet in jouw interieur past!

Het zuivere OMG-effect

Terug naar de naam… De betekenis van de afkorting ‘OMG’ kun je zelf waarschijnlijk wel invullen. Bij Zuiver, het merk achter deze stoel, stond men zelf ook te kijken van het eindresultaat: een verbazingwekkend ontwerp gecombineerd met ongekend zitcomfort. Dat is de reden achter de uiteindelijke naam van deze stoel. Dat idee op zich vind ik al inspirerend!

Zuiver is een merk dat mijn aandacht constant vasthoudt en dat doen ze door het maken van fantastische meubelen, waaronder deze stoel…

Ook overtuigd? Bestel de Zuiver OMG stoel online

Inspireert deze stoel jou ook, voeg deze dan toe aan je interieur! Bij onderstaande betrouwbare woonwebwinkels bestel je de stoel voor €139,- per stuk. Tip: koop je er 4 of meer bij vtwonen, dan krijg je 5% korting per stoel! Klik op onderstaande link om de Zuiver OMG stoel in deze webshop te bekijken:

Meer informatie over de OMG stoel en over het merk Zuiver vind je op https://www.zuiver.com.

Laat een reactie achter