3 x Badkamer trends voor 2016

De badkamer is dé plek in huis om tot rust te komen en daarom is het belangrijk dat deze ruimte van het huis helemaal aan jouw wensen voldoet. Ben je nog op zoek naar verschillende nieuwe trends om de badkamer om te kunnen toveren tot jouw droomplek? Wellicht zijn deze drie badkamer trends jou op het lijf geschreven en zijn deze de finishing touch voor jouw badkamer!

Groene planten in de badkamer

Groene planten zijn niet alleen heel geschikt om als woonaccessoires te gebruiken, ze zijn ook perfect om wat kleur aan de badkamer te geven. Daarnaast staan planten bekend als rustgevende factoren en daarom zullen zij een steentje bijdragen om van allerlei badkamers een ultieme plek te maken waar je helemaal kunt ontspannen.

Een grote plant die als eyecatcher dient, een aantal kleinere planten bij elkaar of hangende planten zijn drie van de mogelijkheden om groen de badkamer in te halen.

Kies voor een aantal dezelfde plantensoorten of juist verschillende, alles is mogelijk!

Groene planten in de badkamer behoren zeker tot een van de badkamer trends voor 2016.

Groene planten in de badkamer. Trend 2016

Badkamer trend groen 2016

Koper

De tweede op het lijstje van de badkamer trends zijn de metalen accessoires. Ze zijn niet aan te slepen en deze trend zal zich in 2016 zeker voort blijven zetten. In het specifiek koper, dit materiaal zorgt voor een warme uitstraling van de badkamer.

Je kunt heel gemakkelijk wat kleine aanpassingen doen om zo de koperen accessoires tot hun recht te laten komen. Koperen bakjes of een zeeppompje zullen direct verschil maken. Of ga bijvoorbeeld voor koperen plantenpotten met daarin mooie, groene plantjes. Zo sla je meteen twee vliegen in een klap door koper en groene planten met elkaar te combineren.

Koper badkamer accessoire trend 2016

Koper trend in de badkamer

Douche van glas

Renovatie van de badkamer op de planning en is de badkamer niet de grootste ruimte in jullie huis? Dan is een douche, waarvan de douchedeur en vaak ook de wanden gemaakt zijn van glas, een heel goede optie. Doordat de douche gemaakt is van glas zal de badkamer optisch groter lijken. Ook geeft dit de badkamer een open, ruimtelijke uitstraling. Maar deze douche is niet alleen voor de kleine badkamers geschikt, in een grotere badkamer komt hij ook helemaal tot z’n recht. En door de juiste douchekranen te kiezen is een wellness gevoel in je eigen badkamer binnen handbereik.

Bronnen: Oak FurniturelandFrenchy FancyAD en Domayne.

2 reacties op “3 x Badkamer trends voor 2016

Laat een reactie achter