8 x badkamer inspiratie

Badkamers om bij weg te dromen

Je badkamer is een ruimte in huis waar je iedere dag tijd door brengt en je je dag begint en afsluit. Dan is het wel zo prettig dat je badkamer er leuk uitziet!

Ik heb een aantal verschillende badkamers voor je op een rijtje gezet. Van klassiek tot modern, allemaal badkamers om van te dromen!

Landelijke badkamer met prachtige wandtegels

Deze badkamer is van een “country house” in het Engelse Brigg dat te koop staat. Een prachtig betegelde achterwand die de landelijke sfeer goed benadrukt.

Het komt niet vaak voor dat verkoop foto’s van een huis zo inspirerend zijn. Deze is dat voor mij zeker wel!

Marmer in combinatie met zwart. Klassiek maar eigentijds!

Marmer met zwart is een krachtige combinatie die elkaar versterkt. In het huis van deze eigenaren komt het marmer ook terug in de keuken. Wederom met de kleur zwart gecombineerd. Klassiek en tegelijk ook eigentijds. Ik houd er wel van!

Moderne badkamer met hout en Portugese tegels.

Een badkamer met houten accenten zien we veel. Een nieuw bijkomende trend zijn de tegeltjes met motief, zoals Portugese, Marokkaanse en mozaïek tegels. Samen met de kleur wit vormt deze badkamer natuurlijke uitstraling.

De oplossing voor de kleine badkamer. Super slim wandmeubel boven het bad!

Heb je een hele kleine badkamer? Dan is dit wat voor jou! Hier is optimaal gebruik gemaakt van de “loze” ruimte bij het bad door er een wandmeubel te plaatsen. Wil je dus perse een bad in je kleine badkamer plaatsen, dan heb je hier de oplossing!

Moderne grijze badkamer

Ben je gezegend met een wat grotere ruimte dan zijn de inbouw kasten ideaal.

Hier kan je je handdoeken opbergen en natuurlijk leuke decoratie neerzetten. Een glazen douchewand zonder profiel laat de ruimte groter lijken en zorgt voor een modern uiterlijk.

Badkamer met marmer en houten accessoires

De marmer trend zien we niet alleen in accessoires, maar ook in de keuken en badkamer.

Gebruik voor alle meubelen en de vloer hetzelfde materiaal, zo lijkt het een stuk ruimtelijker!

Moderne badkamer met strook tegels

De stroken tegels op de achterwand ken je wellicht al. Ik vind ze nog altijd erg mooi en heb ze zelf ook in de badkamer. Het vrijstaande bad maakt dat ik deze badkamer heb uitgekozen. Net even anders! Bij Tegeldepot.nl vind je een uitgebreid assortiment sanitair en tegels.

Bronnen: Studio You Me, Fine and Country, Share Design, Apartment 34 en Workshop for Architecture

Laat een reactie achter