9 x Gepimpte oude kasten inspiratie

Gepimpte kasten

Een oude kast is gemakkelijk met een likje verf om te toveren in een eyecatcher voor je interieur. Je hebt vast wel een oud meubel in huis of ergens opgeborgen in de schuur staan dat wel een opknap beurt kan gebruiken. Zo niet? Kijk dan eens bij de kringloopwinkels om dat oude meubel met karakter te vinden.

Oude kasten met een kleurtje

Geef je kast een trendy kleur. Kies bijvoorbeeld voor de trendkleur geel of mintgroen zoals hieronder in de voorbeelden.

Gekleurde kast

Gele oude kast

Mintgroene oude kast   Zwarte oude kast

Kasten in de landelijke stijl

De oude kasten lenen zich uitstekend voor de landelijke woonstijl. Gebruik grijs- of aardetinten om hem in je landelijke interieur te laten passen. En vergeet niet om natuurlijke materialen zoals hout, rieten manden en geweien toe te voegen.

Brocante kast

Gepimpte oude kasten

Kasten in de Scandinavische stijl

Ben jij gek op de Scandinavische stijl? Dan is de kleur wit een perfecte match. Wees niet bang om hem wat slordig te schilderen. Dat kan juist een mooi effect geven.

Oude witte kast met lat deuren

Oude witte kast

Bronnen: Helt enkelt (hoofdafbeelding), KarweiWooninspiratie.nuOld BasicsvtwonenMarte KleppeBy GeissleinEnter my Attic en Piah

3 reacties op “9 x Gepimpte oude kasten inspiratie

  1. Michelle zegt:

    Wat leuk en wat een goede inspiratiefoto’s! Ik moet zeggen dat bij een hoop foto’s de kasten ook wel helemaal worden opgeleukt met de accessoires! De wooninrichting van de laatste inspiratiefoto vind ik denk ik het leukste! Die kop vind ik prachtig!

Laat een reactie achter