Maak je huis af met raamdecoratie

Raamdecoratie

Je hebt pas in de gaten hoe veel het met je woning doet als het aanwezig is: een warm stel gordijnen of een stijlvolle luxaflex. Het is letterlijk de aankleding van je huis- of slaapkamer. Naast dat het sfeer en warmte uitstraalt, biedt het ook privacy en verduistering als dat nodig is. De winkels bieden een breed assortiment aan raamdecoratie en er is dus voor ieder interieur wel iets te vinden. Je kunt kiezen voor elektrische gordijnrails die je van een afstand kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld thuiskomen en dat je gordijnen al gesloten zijn. Naast gordijnen is er meer raamdecoratie voor binnen, zoals buitenzonwering. Je kunt je complete huis voorzien van mooie en functionele raamdecoratie.

Voor elk interieur iets passends

Qua raamdecoratie is Luxaflex misschien wel het bekendste merk. Ze worden handgemaakt, veilig aangeleverd en weten van elk huis iets moois te maken. Luxaflex is constant aan het ontwikkelen, zodat de bediening ervan ook blijft verbeteren. Dit type raamdecoratie is voor iedereen toegankelijk en heeft een breed kleurenpallet waaruit je kunt kiezen. Wanneer je het als zonwering wilt gebruiken, kun je de luxaflex zo draaien dat er geen zonlicht naar binnen komt. In de avonden kan het de perfecte verduistering zijn.

Horren en zonwering

In de zomer heb je vaak last van muggen en ander ongedierte in je huis. Heb je last van insecten, maar wil je toch de ramen en deuren open kunnen zetten voor frisse lucht? Om het ongedierte buiten te houden kun je horren laten plaatsen. Zo zijn er raamhorren, deurhorren en schuifpui horren. Elke variant heeft zo zijn eigen voordelen, je hebt bijvoorbeeld de vaste hor en de plisséhor. Met een medewerker kun je bespreken welk type hoor voor jouw deur of raam het best past. Je kunt ze in verschillende kleuren en formaten krijgen. Deze kun je op maat laten maken. Als je last hebt van hooikoorts, dan is er het pollenwerend gaas van Polltex. Dit gaas is er speciaal voor ontwikkeld dat het 90% van de pollen weert.

Kom langs in de winkel

Er zijn dus diverse mogelijkheden op je huis aan te kleden met raamdecoratie, maar even zoveel mogelijkheden voor functionele raambekleding. Gordijnen, luxaflex, lamellen en rolgordijnen kunnen zowel de sfeer maken als je vertrekken verduisteren in de avond of om zonlicht te weren. Horren zorgen ervoor om vervelende insecten buiten te houden als je wilt ventileren of wilt genieten van de buitenlucht. Ben je benieuwd naar de opties? Breng dan gerust een bezoek aan de winkel. De medewerker staat je graag te woord en kan je adviseren in je beslissing. De ramen en deuren worden opgemeten, de raamdecoratie wordt op maat gemaakt en bij je thuisbezorgd. Op de website kun je rustig rondkijken in het brede assortiment.

Laat een reactie achter