Geef je interieur een upgrade met de moderne schuifdeursystemen van Wovar

Schuifdeursysteem

Schuifdeuren zijn niet alleen een trend omdat ze praktisch zijn, maar ook omdat ze voor een groot deel de sfeer bepalen van het interieur van je woon- of slaapkamer. Wovar biedt schuifdeursystemen in verschillende stijlen, voor zowel moderne, klassieke en retro-interieurs.

Door de hangrollen en stevige rails hebben schuifdeuren een robuuste en degelijke uitstraling, het systeem is dus echt een eye-catcher. De verschillende modellen kenmerken zich door hun vorm, kleur en materiaal. Zo is er bijvoorbeeld het zeer populaire zwarte T-model welke bovenop de schuifdeuren wordt gemonteerd. Ook kan er voor een iets simplistischer model worden gekozen, waaronder een eenvoudig recht model of bijvoorbeeld een klassiek model voor meer uitstraling.

Schuifdeursysteem zwart

De meest populaire schuifdeursystemen zijn toch wel de zwartgekleurde. Zwart past gewoonweg bijna in elk soort interieur en is met vele kleuren te combineren. Voor de specifiekere stijlen kan er gekozen worden voor een roestbruin schuifdeursysteem. Dit systeem heeft een vintage uitstraling en staat daardoor bijvoorbeeld prachtig bij landelijke stijlen, maar zeker ook moderne. De RVS schuifdeursystemen geven zowel binnen- als buitenshuis een prachtige look. Zo kan je bijvoorbeeld de stijl van binnen ook doorzetten naar je tuin!

Schuifdeursysteem onderdelen

Het handige aan de schuifdeursystemen van Wovar is dat ze verkrijgbaar zijn in handige totaalpakketten. Hierdoor heb je in één keer alle benodigdheden bij de hand, waaronder het benodigde bevestigingsmateriaal en een handige montagehandleiding. Je hoeft zelf slechts over een aantal basis gereedschapsstukken te beschikken, zoals een rolmaat, waterpas, boormachine, schroevendraaier, steeksleutel en potlood.
De complete pakketten zijn geschikt voor het plaatsen van 1 schuifdeur. Een dubbele schuifdeur maken of gewoonweg een langere rails nodig? De aanvullende pakketten maken eigenlijk alles mogelijk. Creëer zo bijvoorbeeld 1 lange rails voor 2 schuifdeuren of plaats met behulp van een By-pass systeem 2 rails voor elkaar. De pakketten zijn zo gemaakt dat het plaatsen van schuifdeuren niet meer alleen is weggelegd voor professionele klussers, maar ook voor elke doe-het-zelver!

Uiteraard zijn de verschillende stijlen schuifdeursystemen ook verkrijgbaar in overig deurbeslag, zoals handgrepen, muurgeleiders, een softclose en zelfs deursluitingen. Zo sluit je de stijl van de deur zelf mooi aan op het schuifdeursysteem.

Laat een reactie achter