Dé behang trends van 2017

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent volop lijstjes met trends voor het nieuwe jaar. Fleur je huis op met een nieuw behang in 2017 in plaats van een ‘simpele’ kleur op de muur! Om jou inspiratie te geven, ging ik op zoek naar dé behang trends van 2017!

Behang met patroon

Haal de sfeer van de jaren 50 weer terug in huis met behang met een patroon! Deze trend kun je ook omschrijven als vintage behang of retro behang. Je kunt kiezen voor een rustige, klassieke variant, waarbij je kiest voor een bepaald patroon in slechts twee kleuren. Hieronder zie je voorbeelden van behang van het merk Eijffinger. Dit behang kun je kopen bij Behangexpert.nl.

Eijffinger behang patroon geonature

Of je kunt kiezen voor de echte retro look en je kiest voor grote vormen en fellere kleuren!

Roze behang met motief Eijffinger

Wat je ook veel ziet is behang met ornament motieven. Kortom, kies jij in 2017 voor behang met motief, dan past jouw interieur bij de nieuwste trends.

Ornament behang Eijffinger

Hout & steen behang

Een andere trend die je ziet, is het gebruik van meer natuurlijke elementen in het interieur. Wil jij niet direct al je meubelen veranderen, dan kun je de natuur in huis halen door te kiezen voor behang met een hout of steen motief of kleur.

Eijffinger fotobehang steen

Natuurlijk behang Eijffinger

Houten behang Eijffinger - trend 2017

Groen: dé kleur van 2017!

Wil je liever niet een druk motief op de muur, dan kun je kiezen voor een natuurlijke kleur. Groen is dé kleur van 2017. Of dit nu donkergroen is of olijfgroen, je woonkamer voelt direct warm en knus aan met deze kleur op de muur! Groen behang is mooi te combineren met donkere, houten meubels, en natuurlijke accessoires.

Groen behang met patroon eijffinger resource

Eijffinger geonature groen behang

Breng buiten naar binnen!

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: fotobehang. Met fotobehang kun je buiten naar binnen halen. Waan je in de illusie van een zithoek midden in het bos, of aan het strand. Of wat dacht je van je favoriete vakantie uitzicht?

Fotobehang bos - behang trend 2017

Je kunt kiezen voor een kleurrijk fotobehang, maar ook voor diverse rustigere foto’s, bijvoorbeeld in zwart/wit/grijs tinten!

Bloemetjes behang

Daarnaast zijn ook bloemen een trend van 2017. Je kunt kiezen voor fotobehang met levensechte bloemen, of een jaren 50 behang met bloemen motief. Hoe dan ook, ook hiermee creëer jij sfeer in je woonkamer!

Fotobehang bloemen Eijffinger

Lichtblauw bloemetjes behang - trend 2017

Heb ik jou kunnen inspireren met de bovenstaande behang trends van 2017? Welke behang trend heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten in een reactie!

10 reacties op “Dé behang trends van 2017

   • Saskia D zegt:

    Hoi

    Het behang dat lijkt op riet komt van Eijfinger…we hebben net een boek liggen van hen en zijn er helemaal verzot van eveneens van hun historie …kwaliteit, duurzaamheid en dit al 140 jaar. Ik had verkoper moeten worden voor hen ;-).

    • cocky zegt:

     Goedemiddag,

     Even vraagje over behang van riet. Ik heb alle boeken en via de site nagekeken maar kwam dit behang niet tegen. Wel behang met bamboe structuur. Mag ik vragen of u weet welk boek of hoe ik eraan kan komen. Vriendelijke groet, Cocky

    • cocky zegt:

     Goedemiddag,

     Even vraagje over behang van riet. Ik heb alle boeken en via de site nagekeken maar kwam dit behang niet tegen. Wel behang met bamboe structuur. Mag ik vragen of u weet welk boek of hoe ik eraan kan komen.

     Vriendelijke groet, Cocky

Laat een reactie achter