Inspiratie voor fotobehang in de slaapkamer

Slaapkamer met fotobehang

Is jouw slaapkamer toe aan een opknapbeurt? Tover je slaapkamer om tot een ruimte waar je daadwerkelijk in kunt wegdromen met fotobehang op de muur. Ik ben voor jou op zoek gegaan naar de mooiste inspiratie beelden voor jouw slaapkamer!

Bos & bomen fotobehang

Waan je in het bos met je eigen fotobehang op de muur. Kies je voor een foto met wat mist in het bos, dan krijg je direct een dromerige sfeer in je slaapkamer. Het voordeel van fotobehang met bomen is dat je slaapkamer een natuurlijke sfeer krijgt en rust uitstraalt door de rustige kleuren. Daarnaast is (olijf)groen trouwens één van de trendkleuren van 2017!

slaapkamer-fotobehang-bos-woontrendz

slaapkamer-fotobehang-bos-mist-woontrendz

Fotobehang slaapkamer bos

Slaapkamer fotobehang bos met mist

Fotobehang bos

Groen bos fotobehang slaapkamer

Zee & strand fotobehang

Houd je van de geur van de zee, het geluid van de golven en wandelen over het zand? Kies dan voor een fotobehang met een afbeelding van de zee. Blauw geeft je slaapkamer een frisse uitstraling. Zet een muziekje op met zeegeluiden en het is net of je echt aan zee ligt wanneer jij in bed kruipt! Je kunt natuurlijk kiezen voor de Nederlandse zee, maar wat dacht je van een tropische afbeelding van jouw favoriete strand in het buitenland! Hieronder voorbeelden van fotobehang voor in je slaapkamer met zee en strand foto’s.

Fotobehang zee met palmbomen strand

Fotobehang zee

Bergen fotobehang

Ben je gek op de Alpen, Dolomieten, Finse fjorden of andere bergen? Geef je slaapkamermuur een prachtig uitzicht met een foto van jouw favoriete bergpartij.  Laat je inspireren door onderstaande fotobehang voorbeelden:

Fotobehang met bergen

Fotobehang bergen winter

Fotobehang steden

Ben je fan van de een bepaalde stad, dan is misschien fotobehang van jouw favoriete stad iets voor je slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan New York, of wat dacht je van Rome?

Fotobehang New York

Andere fotobehang ideeën voor je slaapkamer

Naast prachtige afbeeldingen van het bos, bergen of de zee, kun je ook kiezen voor een wat uniekere foto. Kies je voor een ‘druk’ fotobehang, zorg dan wel dat je de rest van je slaapkamer inricht met rustige, bijpassende kleuren.

Fotobehang

Fotobehang wereldkaart

Fotobehang paardenbloem

Online fotobehang bestellen bij reclameland.nl, dat kan! Zij leveren binnen 3 à 4 werkdagen en hebben een 9,7 op hun service! Voor welk fotobehang voor jouw slaapkamer ga jij? Laat het ons weten in een reactie!

Bronnen: Pinterest

4 reacties op “Inspiratie voor fotobehang in de slaapkamer

  1. Pingback: Dit zijn de mooiste soorten fotobehang - Wondere Woon Wereld

  2. Pingback: Ideas para decorar dormitorios juveniles modernos

Laat een reactie achter