Dit zijn de slaapkamer trends van 2017

Slaapkamertrends 2017

Creëer rust met kleur

Een van dé trends van 2017 voor je slaapkamer is dat je deze rustig weet te houden. Dit moet de plek in huis zijn waar jij je kunt terugtrekken en heerlijk kunt uitrusten. Ook de slaapkamer is een ruimte waar je trots op bent en welke met stijl ingericht mag worden in 2017. Zorg daarom dat je gebruik maakt van één kleur en gebruik van deze kleur verschillende kleurtinten. Let op dat wit vaak wel als basis kleur gebruikt wordt, om de ruimte rustig te houden.

Gebruik natuurlijke materialen en elementen

De slaapkamer krijgt meer rust wanneer je gebruik maakt van natuurlijke kleuren, materialen en elementen. Kies bijvoorbeeld voor een houten vloer, of maak gebruik van rieten of houten accessoires in je slaapkamer. Een ander idee is om je bed of boxspring tegen een houten muur aan te zetten. Dit staat prachtig warm wanneer je kiest voor een wit of grijs dekbedovertrek.

Beige slaapkamer met houten accessoires

Slaapkamer met natuurlijke materialen en houten tafeltje

Trek de vloer door op de muur!

Dit is toch wel dé trend van 2017. Je houten vloer door trekken naar de muur. Optisch lijkt je slaapkamer hierdoor namelijk veel ruimer en daarnaast creëert het ook rust in je slaapkamer. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden:

Slaapkamer houten vloer en muur

Houten vloer en muur

Zie jij jouw bed of boxspring hier al tegenaan staan?

Maak je slaapkamer warm met een vloerkleed

Het vloerkleed is weer terug van weggeweest in 2017. En dan heb ik het niet enkel over de schapenvachtjes, maar ook over de echte hoogpolige vloerkleden. Je maakt je slaapkamer helemaal af wanneer je een mooi vloerkleed onder je bed legt. Naast dat het prachtig staat, is het ook nog eens heerlijk warm aan je voeten wanneer je uit bed stapt!

Slaapkamertrend met vloerkleed

Slaapkamertrends 2017

Vloerkleed in slaapkamer

Voor welke slaapkamer trend van 2017 ga jij voor jouw slaapkamer? Of zie jij nog andere trends? Laat het ons weten!

2 reacties op “Dit zijn de slaapkamer trends van 2017

  1. Pingback: Ιδέες για άνετο κρεβάτι και όμορφα διακοσμημένη κρεβατοκάμαρα – Hintsdeco

  2. Pingback: Ιδέες για άνετο κρεβάτι και όμορφα διακοσμημένη κρεβατοκάμαρα | Hintsdeco

Laat een reactie achter