Botanisch interieur dé woontrend

Botanisch interieur

Het botanische interieur is misschien wel dé woontrend van dit jaar. We kwamen deze trend ook tegen op de beurs in Milaan afgelopen maand. Groen, groener groenst, heel veel planten en botanische prints. Zelf vind ik het een mooie trend, maar best lastig toe te passen in je interieur.

Het liefst zet ik de woonkamer vol met groene planten.

Maar of ik nou echt geschikt ben voor deze botanische woontrend. De ficus (ook wel tabaksplant genoemd) die we een tijdje geleden hebben aangeschaft begint al zijn blad te verliezen. Je moet dus wel groene vingers hebben om planten toe te voegen aan je interieur!

Een andere optie, voor een ieder die net als ik geen ster is in de verzorging van planten is het toevoegen van botanische prints. Van kussens tot servies en posters, er is inmiddels veel aanbod op de markt.

Om het je wat makkelijker te maken in de zoektocht naar artikelen die passen bij het botanische interieur hebben we een aantal accessoires voor je uitgelicht. Onderaan de afbeelding vind je de link naar de webshop waar deze verkrijgbaar zijn.

Botanisch interieur voorbeelden:

Botanisch interieur voorbeeld

Botanisch interieur met veel groen

Botanisch interieur woontrend

Bron: SFgirl by bay

Shop de leukste botanische accessoires:

PT Sierkussens met botanische prints

Tafellamp van housedoctor

Posters met bloemen van Bloomingville

Botanisch servies van Bloomigville

 

We zijn benieuwd naar jouw mening over deze toch wel uitgesproken woonstijl! Laat het ons weten in een reactie onder het bericht.

Laat een reactie achter