De luxe van een trendy badkamer

De luxe van een trendy badkamer

De badkamer is al lang niet meer de plek waar we enkel even heen gaan om ons snel op te frissen. Deze ruimte in het huis is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke plaats om je even te kunnen terugtrekken en heerlijk te kunnen ontspannen. Dit zien we ook terug in de inrichting van onze badkamer: rust, ruimtelijk en veel natuurlijke elementen!

Ruimtelijke badkamer met zwevend meubel en vrijstaand bad

Een vrijstaand bad voor de luxe uitstraling in je badkamer

Een trend die je steeds meer ziet, in plaats van het ingebouwde bad, is het vrijstaande bad. Door een vrijstaand bad in je badkamer te plaatsen, zorg je voor meer ruimte, wat de badkamer doet vergroten. Daarnaast staat zo’n bad extra elegant!

Vrijstaand wit bad in grijze badkamer

Vrijstaand bad badkamer met houten vloer

Een ander bijkomend voordeel van een vrijstaand bad, is dat je badkamer hierdoor ruimer lijkt. Tevens kun je je badkamer ruimtelijker doen lijken door voor minimale badkamermeubels te kiezen, of zwevende badkamermeubels. Hierdoor blijft de vloer vrij, waardoor je badkamer groter lijkt. Bij Tegeldepot.nl vind je een ruime keuze aan sanitair voor je badkamer. Zo kun je voor een zeer goede prijs je badkamer opnieuw inrichten!

Inloopdouche: de must have van iedere badkamer

Een ruime inloopdouche is niet meer weg te denken uit de badkamer. Het liefst met een fijne regendouche erin. Als je de ruimte hebt, dan kan een zitgedeelte in je douche ook erg handig zijn. Niet enkel om leuke accessoires op te plaatsen, maar ook om even heerlijk te kunnen zitten onder de douche. Een andere veel geziene trend is het hebben van nisjes in de badkamer. Ideaal voor het plaatsen van je douche artikelen!

Houten badkamer krukje

Inloop douche grijze badkamer met nisje

Inloop douche met bankje in een grijze badkamer

Terug naar de natuur met hout en beton elementen

Dit is ook terug te zien in de trends van badkamers van 2016 en van aankomend jaar: 2017. Zo worden badkamers steeds vaker modern ingericht, maar met een natuurlijke touch. Hout komt dit jaar steeds vaker terug. Niet enkel als materiaal voor een meubelstuk, maar ook als accessoires of zelfs als vloer of wand decoratie. Maak je trendy badkamer af door deze in te richten met houten elementen!

De luxe van een trendy badkamer

Houten badkamermeubels kun je onder andere vinden bij Megadumptiel.nl. Hier vind je diverse (zwevende) badkamermeubels van teak. En daarnaast kun je hier ook terecht voor al je andere benodigdheden voor het inrichten van je badkamer: van baden, accessoires tot kranen!

Bronnen: PinterestPinterestPinterestPinterest en PinterestPinterest en Pinterest.

4 reacties op “De luxe van een trendy badkamer

  • Hiske Ligtenberg zegt:

   Hallo Eliza,

   Dit meubel is op maat gemaakt en nergens standaard te verkrijgen. Wellicht dat je bij een plaatselijk meubelmaker terecht kunt om een soortgelijk meubel op maat te laten maken.

   Succes!

   Groetjes Hiske!

 1. George Wildeboer zegt:

  Goedemorgen

  Ik ben van plan om een nieuwe badkamer te realiseren. Onder het kopje “inloopdouche” staan 3 foto’s. Graag zou ik van de onderste van de 3 foto’s willen weten welke tegels zijn gebruikt en waar deze te verkrijgen zijn?

  Mvg

  George Wildeboer

Laat een reactie achter