De mooiste wijnen hangen nu in onze nieuwe Wijnpaal!

Wijnpaal

Dat ik gek ben op lekkere wijnen is bij de mensen in mijn omgeving wel bekend. Maar hoe berg je je flessen wijn leuk op? Veel wijnrekken zijn niet naar mijn smaak en hebben vaak maar plaats voor een klein aantal flessen. Ik zocht iets unieks, iets waar ik alle lekkere wijnen in kon showen. En vooral een wijnrek dat weinig ruimte in beslag neemt.

Al een aantal jaren geleden (lees 2013) spotte ik de Wijnpaal. Ik heb de zoektocht naar een leuk wijnrek opgegeven en heb mijn vriend kennis laten maken met de Wijnpaal. Hij vond hem gelukkig net als ik helemaal passen bij onze woonstijl.

De Wijnpaal is een uniek design object dat plaats biedt voor maar liefst 20 flessen wijn.

De Wijnpaal staat inmiddels bij ons in huis op een perfecte plek bij de eettafel. Handig, tijdens een etentje met vrienden hebben we altijd een fles wijn binnen handbereik.

Wijnpaal in huis bij Hiske & Mark - Woontrendz

De lege plek in huis is nu gevuld met wijnen uit de Provence. Die we voor het plaatsen van de Wijnpaal alvast hebben meegenomen bij de lokale wijnboeren in Zuid Frankrijk.

Wijnpaal van vloer tot plafond

Wat ik zo fraai vind aan dit ‘meubel’ (want zo kan je het wel noemen), is dat de Wijnpaal lijkt op te gaan in het interieur.

Doordat hij van vloer tot het plafond loopt is het echt een onderdeel van je woning.

Daarnaast is de afwerking erg goed gedaan. Het FSC hout is keurig gespoten in de door jouw uitgekozen RAL kleur (in ons geval één van de standaardkleuren RAL9010).

Wijnpaal bij Mark & Hiske in huis - Woontrendz

Opmeten en monteren

Meet de lengte van plafond tot vloer op en bestel de Wijnpaal op de millimeter nauwkeurig. Je hebt nog een beetje speling, maar het is belangrijk dit zo zorgvuldig mogelijk te meten voor het mooiste resultaat. Liever een aantal millimeters te veel, dan te weinig. De Wijnpaal kan je namelijk nog met de hand inkorten, mocht dit echt nodig zijn.

Het lijkt misschien ingewikkeld plaatsen, zo’n constructie van vloer tot plafond. Maar dat is het helemaal niet. Bij de levering van de Wijnpaal ontvang je een overzichtelijke en uitgebreide handleiding. De Wijnpaal wordt geleverd inclusief montagelijm die tevens ook te gebruiken is als montagekit om de bevestiging mooi af te werken.

Wijnpaal bij Mark & Hiske in huis - Woontrendz

Korting voor Woontrendz lezers

Ben jij net zo enthousiast als wij over dit design wijnrek en wil jij ook een Wijnpaal in huis?

Speciaal voor jou hebben we een kortingsactie voor de gehele maand september!

Ontvang maar liefst 15% korting op je gehele bestelling bij Wijnpaal.com. Het enige dat je hiervoor moet doen is de kortingscode: Woontrendz toevoegen bij je bestelling.

Eindresultaat bij Mark & Hiske thuis

Wij zijn helemaal blij met deze toevoeging aan ons interieur. Een nieuwe eyecatcher in huis waar onze lekkere wijnen getoond worden. Om een rustig beeld te houden hebben we hem gevuld met 5 verschillende wijnen. Van elke soort wijn hebben we er vier in gehangen op kleur, van licht naar donker. Ben jij ook enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden voor een Wijnpaal bij jouw in huis? De Wijnpaal wordt in verschillende kleuren geleverd, maar kan ook in een eigen custom kleur gespoten worden. Neem eens een kijkje op Wijnpaal.com!

Fotografie: Hiske Ligtenberg
Dit artikel is een inspirerende samenwerking met Wijnpaal.

3 reacties op “De mooiste wijnen hangen nu in onze nieuwe Wijnpaal!

  1. Pingback: Wijnpaal | www.wijnpaal.com - Inlog NL

  2. Pingback: Wijnpaal | www.wijnpaal.com - Inlog NL

  3. Pingback: Wijnpaal | www.wijnpaal.com - Inlog NL

Laat een reactie achter