De 8 leukste kapstokken

De 8 leukste kapstokken

Maak van je hal een echte entree. Het is tenslotte het eerste wat gezien wordt als iemand bij je binnenkomt. Helaas wordt de hal nog niet altijd even leuk aangekleed en meer als praktische opbergplaats gezien voor jassen, tassen, schoenen, mutsen en sjaals.

Zonde, want er zijn zoveel leuke kapstokken ideeën!

Ik heb mijn 8 leukste kapstokken voor je op een rijtje gezet hieronder. En het leuke is dat er een aantal tussen zitten die je ook nog eens zelf in elkaar kunt klussen.

Dots Muuto

De Muuto Dots zijn verkrijgbaar bij Flinders voor €99,50

Bekijk de Muuto Dots op Flinders

DIY kapstok

Je kunt natuurlijk ook je eigen kapstok maken. Wat dacht je van deze moderne kapstok met S haken. Eenvoudig zelf te maken met een gatenboor en blok hout.

Om je eigen meubels in elkaar te zetten is het natuurlijk wel belangrijk om over het juiste gereedschap te beschikken. Met deze gereedschapskoffer berg je al je gereedschap in ieder geval handig op!

Kapstok met S haken

Heb je veel om op te bergen? Dan is dit wat voor jou! Deze wand is voorzien van houten ronde stokken die zijn bevestigd aan de wand. Je bepaalt zelf de ruimte tussen de houten stokken. Leuk ook om er een plank op te leggen. Wil je niet zoveel gaten boren in de muur? Gebruik dan een houten plaat als achterwand en bevestig hier de stokken op.

Kapstok met houten stokken

Kleding rek van een boomtak

Deze heb je vast al wel eens voorbij zien komen. Ik ben nog altijd gecharmeerd van deze natuurlijke kapstok. Een simpele constructie met touw een een houten tak. Zorg er echter wel voor dat je een droge en gezonde tak sprokkelt zonder vieze beestjes.

Kledingrek van een boomtak

Kapstok van buizen

Deze moderne kapstok is één van mijn favorieten. Helaas hebben wij er de ruimte niet voor in huis. Maar wat is hij mooi!

Buizen kapstok

Kapstok van buizen zwart

Kapstok van kledinghangers

Hoe origineel wil je het hebben!?! Deze kledinghangers zijn bevestigd aan de muur en kunnen gebruikt worden om je jas aan op te hangen. Enige nadeel, je moet wel de ruimte hebben. Want of deze kapstok nou echt praktisch is…

Kapstok van kledinghangers

Bronnen: Made in meublesSolebichNordic Design

8 reacties op “De 8 leukste kapstokken

 1. Design Beton Nederland zegt:

  Die boomtak is gaaf zeg! Gister ben ik bezig geweest iemands hal op te knappen met beton en zij was nog op zoek naar een leuke kapstok, ik ga je blog doormailen :) Ton – DBN

 2. N. Karel zegt:

  Beste heer/mevrouw,

  Erg mooi die kapstokken, maar waar vind ik nou bijvoorbeeld de kapstok met die gouden buizen of met die zwarte buizen? Behoorlijk lang gezocht op internet, maar het lukt mij niet deze kapstokken te vinden.

  Mvg,
  N. Karel

 3. Roxanne zegt:

  Ik had al een idee voor een kapstok in mijn hoofd en nu heb ik eindelijk het rek gevonden waar ik naar zocht. Echter kan ik niet van die mooie S haken vinden. Ze zijn of te dik, of te klein. En in het zwart zou helemaal super zijn. Waar kan ik die van het plaatje vinden? Alvast bedankt! Gr Rox

Laat een reactie achter