Februari favorieten van Hiske 2017

Februari favorieten 2017

In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren.

Het is even stil geweest vanwege de drukte met onze verhuizing en verbouwing. Dus nog net op de valreep van de maand de favorieten van februari. Het is nog niet helemaal af, dus mijn favorieten zijn ook dit keer een wensenlijst voor in het nieuwe huis. Waarom ik deze favorieten heb uitgezocht lees je hieronder.

Februari favorieten van Hiske

FLOS 265 wandlamp

Deze lamp van Paolo Rizatto voor FLOS zie ik geregeld voorbij komen op Pinterest in een Scandinavische woning. Een echt design pronkstuk dat bij ons heel mooi zou staan boven de bank. We zijn nog op zoek naar een lamp die de kale ruimte boven onze nieuwe bank opvult. Dit model zou er prachtig staan.

Deze lamp is verkrijgbaar bij MisterDesign voor €705,60

Bekijk de lamp op MisterDesign

Spiegel HAY Ruban

We zitten nog enorm te twijfelen over wat we boven de schoorsteenmantel moeten hangen. De schoorsteenmantel is van rood-bruine marmer en daarvoor staat onze trotse Marktplaats aankoop “Heintje Kachel”. Een schattige gaskachel die lijkt op een houtkachel. Deze is zwart en heeft messing kleurige deurgrepen. Samen met de gouden lamp zou deze leuke spiegel van HAY wel passen.

Deze spiegel is verkrijgbaar bij Fonq.nl voor €45,-

Bekijk de HAY Ruban spiegel op Fonq.nl

Pannenkoekplant (Pilea peperomioides)

Dit is niet alleen mijn favoriet, maar ook die van mijn vriend Mark. Deze pannenkoekplant is gewoon grappig om te zien en zou erg goed staan in onze vensterbank in de badkamer of erker van de woonkamer. Hij komt er zeker, nu nog even een geschikte plek vinden voor dit snoesje.

Deze pannenkoekplant is verkrijgbaar in weckpot bij vtwonen voor €39,95

Bekijk de pannenkoekplant op vtwonen

Ferm Living Quilt kussen

Ik ben al druk op zoek geweest naar kussens die matchen bij onze donkergroen velours bank. Best lastig bleek al snel. De kleur mosterdgeel past er perfect bij, echter heb ik hier al een jaar tegenaan gekeken in het vorige huis en ben ik er toch echt wel op uitgekeken. Op zoek dus naar een andere kleur die goed past bij onze bank. De rijke stof en bordeaux rode kleur van dit quilt kussen van Ferm Living staat momenteel op nummer 1.

Het Ferm Living Quilt kussen is verkrijgbaar bij vtwonen voor €99,-

Bekijk het kussen op vtwonen

Nordal wandrek glas en goud

Een plek om je mooiste decoratie uit te stallen is natuurlijk altijd handig. Omdat ik de trendkleur goud helemaal te gek vind, heb ik deze uitgekozen. Helaas bij ons geen plek voor dit prachtige wandrek. Maar wie weet in de toekomst.

Dit Nordal wandrek is verkrijgbaar bij vtwonen €499,-

Bekijk het wandrek op vtwonen

Dit waren ze weer voor deze maand. Ik ben benieuwd of er mensen zijn die dezelfde smaak hebben als ik. Welk item vind jij het leukst? Laat het me gerust weten in een reactie onderaan dit bericht.

Laat een reactie achter