De nieuwste trends in keuken- en badkamerontwerp

De nieuwste trends in keuken- en badkamerontwerp

Op het gebied van de keuken en de badkamer voeg je maar al te graag je persoonlijke smaak toe in het ontwerp. Dat is ook helemaal niet zo gek, het zijn immers beide ruimtes waar je enorm veel tijd doorbrengt op een dag. Het is dus ook meer dan begrijpelijk dat je maar al te graag alles komt te weten over de nieuwste trends op het gebied van het ontwerp van de keuken en de badkamer die er op dit moment spelen. Zoek hiervoor niet verder, we hebben namelijk een aantal belangrijke trends voor je op een rijtje gezet. Je leest er alles over in dit artikel!

Een badkamer en keuken in een landelijke stijl

Eén van de grootste trends van dit moment, is een badkamer en een keuken in een landelijke stijl. Waar je dit aan herkent? Normaliter worden er lichte kleuren en rustieke materialen gebruikt voor deze soort stijl. Maar ook de frontjes van de kastjes in de badkamer en keuken herken je uit duizenden. Vaak zijn deze kastjes gedecoreerd met een subtiele groef en robuuste metalen handvaten.

Ga voor neutrale kleuren voor een ruimtelijk gevoel

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van een landelijke badkamer of keuken? Dan is het altijd een goed idee om kritisch te kijken naar het juiste kleurgebruik. Veel woningbezitters kiezen al snel voor rustige kleuren in de keuken of de badkamer. Naast dat dit de landelijke stijl extra goed benadrukt, zorgt het ook nog eens voor een ruimtelijk gevoel. De keuken en de badkamer stralen hierdoor erg veel rust uit en je zorgt ook nog eens voor een mooi totaalplaatje.

Doe de nodige keuken en badkamer inspiratie in een winkel op

Voordat je de badkamer of de keuken van je dromen gaat uitzoeken, wil je natuurlijk wel maar al te graag weten wat voor keuzes je zoal hebt voor je eigen woning. De nodige badkamer en keuken inspiratie doe je het beste in een fysieke winkel op. Hier weet je zeker dat je goed wordt geholpen bij alle vragen en dat er met je mee wordt gedacht. Om er zeker van te zijn dat er een specialist voor je klaar staat in de winkel, is het een goed idee om van tevoren even een afspraak te maken. Wil je direct beginnen met het opdoen van inspiratie? Dan kun je natuurlijk alvast online beginnen!

Laat een reactie achter