Een eigen ‘zithoek’ voor jouw viervoeter!

Hond op hondenkussen

Je woonkamer richt je gezellig in, met een fijne zithoek voor jezelf en je familie. Ook de viervoeter behoort tot jouw familie en verdient een comfortabele plek in jouw huis. Vaak is het niet gewenst dat de hond (of kat) op de bank of stoel komt. Een hondenkussen of hondenbench is dan de uitkomst!

Hondenkussen

Hondenkussens zijn verkrijgbaar in vele soorten. Afhankelijk van de type hond kun je voor een kussen, of juist voor een soort kleed kiezen. En hoe groter de hond, hoe groter kussen je nodig hebt. Zo heeft jouw viervoeter altijd een eigen plekje om even helemaal weg te dromen, net zoals jij hebt op die heerlijke bank of in die fijne relaxstoel.

Hond slaapt op bank

Hondenbench

Ga je van huis en blijft de hond thuis en wil je niet dat ze door je hele woning loopt? Dan kun je kiezen voor een hondenbench. De hond kan tijdens jouw afwezigheid hierin blijven en je kunt hier ook het hondenkussen of het kleed (bijvoorbeeld een vetbed voor honden) inleggen. Zo heeft ze nog steeds haar eigen plekje.

Waar slaapt jouw viervoeter?

Zelf heb ik enkel een hondenbench gehad toen ik vroeger een pup had. Zo ging ze ’s nachts niet het hele huis door. Ook als we op visite gingen toen ze pup was, namen we de bench mee. (Bijvoorbeeld bij mijn ouders) Dan liep ze daar niet het hele huis door, maar had ze wel haar eigen plekje. Overigens kroop de kat van mijn ouders er vaak bij in!

Hond en kat op kleed

En waar slaapt jouw viervoeter? Heeft hij/zij een eigen plekje in jouw interieur of mag ze gewoon op de bank of op de stoel?

Bron foto’s: iStockphoto

Laat een reactie achter