Hippe dierenhuizen

Hippe dierenhuizen

10 hippe onderkomens voor onze harige vrienden

Al vanaf kleins af aan ben ik een echte dierenliefhebber en dan toch vooral katten. Je bent nooit alleen thuis, ze komen altijd gezellig bij je zitten en zijn je onvoorwaardelijke vrienden.

Het is dus ook niet meer dan normaal dat deze vrienden van alle gemakken worden voorzien. En dan is een fijne slaapplek erg belangrijk. Maar dan ontstaat er voor mij een probleem want het moet naast functioneel toch ook echt wel mooi in het interieur passen.

Hippe hondenmand

Kattenmand zwart-wit

Verstoppen of verder zoeken

Het is nog best een hele zoektocht om een beetje normale katten & honden ‘huizen’ te vinden. Meestal is de ontwerper helemaal los gegaan met allerlei zoetige of vage kleuren, denk aan een paars, roze kattenkrabpaal / verblijf met een wit kattenpootjes patroon. Of een hondenbed met een nietszeggend beige stofje.

Aargh.. waarom moet het allemaal zo druk en sfeerloos.

Bank met plek voor huisdier

Wanneer je een ruim opgezet huis hebt met bijvoorbeeld een serre of bijkeuken kan je zo’n onding nog eventueel verstoppen, maar dat is dan bij nader inzien ook weer niet zo gezellig. Het is juist zo fijn om je harige vrienden in de buurt te hebben.

Design mand

Het kan ook anders!

Er zijn vast wel meer mensen met dit probleempje, vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een aantal mooie design stukken die zeker niet misstaan zo midden in je woonkamer.

Check deze tien waardige dieren-proof meubelstukken en maak jouw harige vriend en natuurlijk jezelf blij.

Kattenmand

Hondenmand design

Tipi voor je huisdier

Hondenmand voor designliefhebbers

Kattenverblijf design

Bronnen: The Petorialist (hoofdafbeelding), BuzzfeedBuzzfeedDesign boomHomeditTeche blogELLE decorEtsyStore Styletails en Pets Mood.

Laat een reactie achter