Gespot: prachtige meubels van hout!

Gespot: de mooiste meubels van hout

Ben je toe aan een nieuwe tafel, maar kun je net niet vinden wat je voor ogen hebt? Hoe klinkt een stoere nieuwe tafel, speciaal voor jou gemaakt?

Als je op zoek bent naar een nieuwe tafel dan wil je natuurlijk de mooiste tafel scoren die er bestaat en waarschijnlijk eentje die bijzonder is. Hoe vet  is het als deze tafel helemaal speciaal voor jou gemaakt wordt zodat jij je eigen unieke tafel hebt!

Haal een stukje natuur in huis…

Wat denk je bijvoorbeeld van een stoere eikenhouten tafel met een boomstamblad. Dit is een rechthoekig blad waarvan de zijkanten niet helemaal recht zijn zodat het lijkt alsof je een plak boomstam als tafelblad heb. Stoer! Zoals je ziet zijn de randen van het blad bij een boomstamblad gewelfd waardoor er een hele robuuste look ontstaat.

Eettafel met boomstamblad

Bovenstaande tafel is voor de rest heel toegankelijk gehouden door het wit stalen onderstel en het rustieke eiken, waardoor het makkelijk in een lichte inrichting past zoals een Scandinavische inrichting.

… of een stukje New Yorkse loft

Je tafel krijgt echter een hele andere, meer industriële, uitstraling als je een oud eiken tafelblad neemt met een zwart stalen onderstel. De combinatie van het zwarte staal en het oud eiken geven de tafel een warme, industriële uitstraling waardoor de tafel niet zou misstaan in een New Yorkse loft!

Eettafel van oud eiken met zwart staal

Zoals je op de foto hierboven ziet, kun je oud eiken perfect gebruiken als je van een industriële inrichting houdt. Heb je al een mooie eettafel staan en ben je misschien toe aan een ander meubelstuk zoals een op maakt gemaakte kast? Oud eiken staat ook te gek in een kast met een zwart stalen frame.

Kast van oud eiken met zwart staal

Door het spelen met verschillende materialen en vormen kun je heel veel kanten op met de uitstraling van je tafel of kast. Hierdoor wordt het samenstellen van je eigen unieke meubel een feest! Voel jij er wel wat voor om een tafel of ander meubel speciaal voor jou te laten maken?

Zwaartafelen zijn een stel gasten die massief eikenhouten meubels op maat maken. Stoer en van mooie kwaliteit, met zorg en liefde gemaakt. Ben je nieuwsgierig geworden naar de gasten van Zwaartafelen, bekijk dan dit filmpje of bezoek de website Zwaartafelen.

Wil je langs komen om jouw droomtafel of ander meubelstuk te bespreken? Je bent bij Zwaartafelen altijd welkom en de koffie wordt vers gezet!

4 reacties op “Gespot: prachtige meubels van hout!

Laat een reactie achter