Glazen stolp

Een opvallende nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Deze manier van decoreren is helemaal niet nieuw, maar weer terug van weggeweest! De stolp van glas kennen we al voor het opbergen van chocoladebonbons en ander snoepgoed en etenswaren. Ook zijn glazen stolpen bekend als presentatiemiddel voor een kaas plankje. Niet alleen decoratief maar ook handig om het etenswaren te beschermen en vers te houden.

De glazen stolp is multifunctioneel! Dat blijkt wel uit alle mogelijkheden die we inmiddels hebben gespot. Zo kan je een stolp van glas goed gebruiken als terrarium voor je planten of bloemen, maar ook voor je leukste woonaccessoires die je nog extra wilt benadrukken. Door deze woonaccessoires in een stolp te plaatsen maak je er een echte blikvanger van.

Glazen stolp inspiratie foto’s:

Nog niet voldoende geïnspireerd? Bekijk nog veel meer voorbeelden van de stolp van glas op onze Pinterest pagina.

Heb je eenmaal een glazen stolp in huis, dan is het nog de kunst om hem leuk te decoreren en te vullen. Wij geven je voldoende inspiratie met verschillende sfeerfoto’s van de stolp van glas, waardoor je vast op prachtige ideeën komt en je eigen exemplaar van glas kunt gaan decoreren en vullen. Het opmaken van een stolp kan je op verschillende manieren doen. Zo kan je hem vullen met een vetplant, gedroogde hortensia, dennenappels, kalebassen, schelpen, kurken, woonaccessoires en nog heel veel meer.

Glazen stolp kopen?

Wellicht heb je zelfs al een stolp van glas in huis. Nog niet? Glazen stolpen kun je kopen via het internet door te bestellen bij één van onderstaande betrouwbare Nederlandse webwinkels:

5 reacties op “Glazen stolp

  1. Pingback: Druk, druk, druk of juist niet? - Woontrendz

  2. Pingback: Decoreren met stolpen - My Simply Special

Laat een reactie achter