Druk, druk, druk of juist niet?

Druk, druk, druk of juist niet?

Heb jij veel accessoires in huis en vind je het te druk? Tijd om wat dingen weg te doen en overnieuw te beginnen! Of niet?! Ook veel accessoires in huis kunnen rust uitstralen. In dit artikel een paar tips waardoor je je geliefde accessoires gewoon kunt behouden.

1.     Zet alle accessoires op één plek bij elkaar.  Op deze manier staan veel spulletjes bij elkaar en wordt het één geheel. Je kunt er zelfs nog wat extra dingen bij kopen die het geheel versterken.

Fotolijsten wand

2.     Ook is het vaak een goed idee om alle accessoires in dezelfde kleur of kleurtinten bij elkaar te zetten. Ook dit straalt rust uit.

PTMD lichtblauw

 

3.     Stop je geliefde accessoires in stolpen die je naast elkaar plaatst. Op deze manier fungeert de stolp als een soort vitrinekast maar lijkt het net alsof er niet zoveel spullen staan. En daarnaast is een stolp ook nog heel erg van nu.

Woontrendz-glazen-stolp

D.I.Y. idee

Geïnspireerd door dit artikel? Heb je veel accessoires maar dan in heel veel verschillende kleuren en/of prints? Maak het geheel rustiger door alles in 1 kleur te spuiten met een spuitverf. Daar zijn vaak meerdere lagen voor nodig. Maar door een grondverf te gebruiken zal de verf mooier pakken en de kleur zal intenser zijn.

Het gebruik van ton sur ton tinten zal ervoor zorgen dat er meer diepte is.

Ook kun je alleen gedeeltes van objecten in dezelfde kleur schilderen. Zoals bijvoorbeeld de bovenkant van een bankje in dezelfde kleur als de vaasjes die erop staan.

Woontrendz-Side-table-hout

Bronnen: Loods5 (hoofdafbeelding), FammeKlavertje 4, Woontrendz en Woontrendz

Laat een reactie achter