Het design bankstel voor iedere woonkamer

Het design bankstel voor iedere woonkamer

Ben je opzoek naar een nieuw bankstel voor je woonkamer? Dan is dit een ideaal artikel om inspiratie op te doen voor deze aankoop. De gedachten dat je een bankstel gaat kiezen waarmee je van plan bent een tiental jaar door te brengen, kan ervoor zorgen dat je gaat twijfelen over het maken van een keuze.

Wat als het materiaal, kleur of de vorm uiteindelijk toch niet passend is bij je levensstijl of bij de uitstraling die je aan je woonkamer wilde geven? Het is daarom belangrijk om bij de start van deze mooie aankoop te letten op vier dingen; het zitcomfort van de bank, de kleur en het design van de stof, de vorm van de bank en de kwaliteit van de stof en het materiaal. Wanneer je een redelijk antwoord hebt op deze vragen kan je op zoek gaan naar een passend design.

Voor iedere woonkamer en leefstijl is er een passend bankstel te vinden.

Hieronder heb ik een aantal mooie designbanken op een rij gezet. Zelf ben ik fan van de hoekbank. Door zijn vorm kun je knusse hoekjes creëren en kun je met meerdere mensen heerlijk languit op de bank gaan zitten.

woontrendz-bjorn-hoekbank-floris-van-gelder woontrendz-jamie-hoekbank-Floris-van-Gelder

Naast de eerder besproken vier richtlijnen kan je ook de keuze maken om met je bankstel voor een opvallende stijl te kiezen. Je bankstel kan door het speciale model of door de opvallende kleur voor extra uitstraling zorgen in je interieur. Neem bijvoorbeeld deze unieke banken van Floris van Gelder.

woontrendz-toby-retro-hoekbank-Floris-van-Gelder

Wat het design van Floris van Gelder nog een mooier maakt, is dat zij veelal gebruik maken van Europese grondstoffen. De grondstoffen worden met veel zorg bij lokale leveranciers geïmporteerd. Ecologisch verantwoord genieten van je meubels en je woonkamer! Voor informatie over duurzame sofa’s lees meer op de website van Floris van Gelder.

Laat een reactie achter