Hordeuren, frisse lucht, zonder ongedierte

Hordeuren, frisse lucht, zonder ongedierte

Na een warme dag is het verstandig en aangenaam om je woonruimte goed te luchten. We voelen ons op ons gemak in een omgeving die aangenaam ruikt en niet stoffig of bedompt aanvoelt. Als je een frisse wind door je huis wilt laten waaien, brengt die wind helaas veel ongenode gasten mee. Als je pech hebt word je dezelfde nacht wakker gehouden door muggen, raakt je kind van slag door rondvliegende wespen en zie je vervelende vliegen in je keuken zoeken naar iets eetbaars. Met horren voor je ramen hou je veel ongedierte daar waar ze horen: buiten je huis. Is er ook een oplossing voor je tuindeur? Met hordeuren houd je je huis vrij van beestjes en geniet je van frisse lucht.

Hordeuren geven je woning meerwaarde

Plissé hordeuren zijn een duurzame en elegant ogende optie om je woning te vrijwaren van ongenode insecten als muggen, vliegen en spinnen. Een hordeur is geschikt in een deuropening, maar je kunt hem ook plaatsen als je een enkele schuifpui hebt. Heeft je woning dubbele terrasdeuren, dan kun je het beste kiezen voor een dubbele plissé hordeur. Het maakt niet uit of je deurkozijnen van hout, aluminium of kunststof zijn gemaakt. Een plissé hordeur is voor elk van deze materialen passend te maken. Door zijn praktische en strakke vormgeving past een hordeur in diverse woonstijlen. In tegenstelling tot rolhorren wordt het insecten-werende gaas niet opgerold, maar opgevouwen. Hierdoor gaat het gaas langer mee en kunt u nog langer genieten van een huis dat vrij is van ongedierte. Je hebt de keuze uit de volgende hordeuren:

  • De hordeur voor een naar buitendraaiende deur
  • De hordeur voor een naar binnendraaiende deur
  • De hordeur voor openslaande tuindeuren
  • De hordeur voor een hef-schuifpui

Plissé hordeuren, praktisch en duurzaam

Plissé hordeuren zijn bijzonder gemakkelijk te bedienen. Wil je naar buiten of kom je vanuit je tuin, dan open je de hordeur met één hand. Dit is wel zo gebruiksvriendelijk, zeker als je gasten in je tuin hebt die je van een hapje en drankje wil voorzien. Je geniet buiten nog na van een zwoele zomeravond en tegelijkertijd laat je frisse in je woonkamer toe, zonder dat muggen en vliegen naar binnen kunnen komen. Mocht er een stevige wind opsteken, dan merk je dat onze plissé hordeuren hier prima tegen bestand zijn. Montage is ook eenvoudig. Je kunt onze hordeuren in je kozijnen plaatsen, aan je kozijnen monteren of je kiest voor solide muurbevestiging.

Laat je hordeuren en raamhorren op maat maken

Je kunt pas van de goede insecten-werende eigenschappen van hordeuren en raamhorren profiteren als ze naadloos passen. Het leveren van maatwerk in kozijnen en horren is daarom essentieel voor optimaal gebruik. En als je ze online wilt bestellen, kun je eenvoudig op de websites zien welke hordeuren en raamhorren bij je huis passen. Bij elk product vragen ze duidelijk de juiste afmetingen zodat de horren en hordeuren precies op maat gemaakt kunnen worden. Hoge kwaliteit hordeuren zijn een aanwinst voor je woning en zorgen voor een insectvrij huis.

Laat een reactie achter