De laatste eetkamerstoelentrends van 2018

Eetkamerstoelentrends 2018

Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Dan wil je natuurlijk wel stoelen aanschaffen die op dit moment trendy zijn. In dit artikel lees je wat de laatste eetkamerstoelentrends van 2018 zijn. Door rekening te houden met deze trends bij het winkelen, weet je zeker dat je hippe eetkamerstoelen koopt.

Trend #1: industriële eetkamerstoelen

Industriële eetkamerstoelen zijn dit jaar helemaal ‘in’. Deze eetkamerstoelen hebben een stoere uitstraling en zijn doorgaans gemaakt van leer, in combinatie met een metalen frame. Sommige stoelen hebben een vintage effect, maar dit is geen must als je niet van vintage houdt.

Industriële stoelen staan prachtig in een stoer interieur met veel hout en metaal, maar ook zeker in een landelijk interieur. Door industriële eetkamerstoelen in huis te zetten, geef je jouw interieur net wat meer ‘edge’.

Trend #2: strakke eetkamerstoelen

Industriële eetkamerstoelen zijn vrij opvallend. Wil je dat jouw nieuwe eetkamerstoelen trendy zijn, maar wil je niet dat de stoelen te veel opvallen in je interieur? Koop dan een eetkamerstoel met een strak ontwerp. Dit kan een houten stoel zijn, maar ook een lederen exemplaar.

Strakke eetkamerstoelen zijn op dit moment erg hip. Dit komt omdat deze stoelen een mooie uitstraling hebben, zonder te veel op te vallen. Daar komt nog bij dat je strakke eetkamerstoelen goed kunt combineren met vele andere meubels.

Trend #3: diverse stoelen combineren

We zien het steeds meer: verschillende soorten stoelen bij de eettafel. Vind je het leuk om jouw interieur een speelse uitstraling te geven? Dan is deze trend zeker iets voor jou. Door verschillende stoelen bij de eettafel neer te zetten, geef je de ruimte een speelse look.

Wel raden wij je aan stoelen te kopen die goed bij elkaar passen. Denk hierbij aan stoelen in dezelfde kleur of stoelen van dezelfde materiaalsoort. Koop je vele verschillende eetkamerstoelen en zet je deze bij elkaar, dan krijgt je interieur een wat rommelige en chaotische uitstraling.

Vind een trendy eetkamerstoel die bij jou past

Weet je niet zo goed welke eetkamerstoelentrend het beste bij jou en jouw interieur past? Breng dan gewoon eens een bezoekje aan een woonwinkel bij jou in de buurt. Door meerdere eetkamerstoelen te bekijken, vind je vanzelf een trendy eetkamerstoel die bij jou past.

Weet je zelf nog een leuke eetkamerstoelentrend? Deel deze dan in een reactie onder dit artikel.

Laat een reactie achter