Lentekriebels met deze kleurrijke accessoires

HEMA accessoires in de slaapkamer

De lente is officieel begonnen! Hoog tijd om de woonaccessoires te vervangen voor frisse kleuren die perfect bij de lente passen. HEMA heeft een nieuwe collectie aan accessoires toegevoegd en daar wil ik je toch even van op de hoogte brengen, want ze zijn nu met korting verkrijgbaar!

Woonaccessoires

Bij woonaccessoires denk je online misschien niet direct aan de webshop van HEMA. Maar wist je dat ze naast hun winkels ook een uitgebreide webshop hebben waar je heel gemakkelijk online jouw favoriete accessoires shopt. Dit scheelt je een hoop gesleep met tassen vol breekbare items. De nieuwste woonaccessoires zijn alleen online met een kortingscode beschikbaar. Meer over deze actie én de kortingscode voor 15% korting lees verderop in het blog.

HEMA woonaccessoires

Pasteltinten

De pasteltinten geven mij altijd het ultieme lentegevoel. Deze zachte kleuren vind je volop terug in de collectie van HEMA. Zo hebben ze onder andere kussens, vazen opbergdozen en kaarsen in deze lente kleuren beschikbaar. En voor de liefhebbers van planten zijn er plantenstandaards waar je je die leuke hangplanten goed in kunt plaatsen.

Kleurrijke accessoires van HEMA

Paasdecoratie

Met Pasen voor de deur is deze actie goed getimed. Dek je eettafel gezellig voor je paasontbijt of paasbrunch door accessoires in pasteltinten toe te voegen. Een gele vaas met vrolijke krokussen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Accessoires in pasteltinten zijn ook perfect te gebruiken als paasdecoratie

Voor een kleine toevoeging van de kleur geel kun je ook gaan voor gele diner kaarsen. Zo dek je de eettafel nét even wat fleuriger en voeg je een klein beetje Pasen toe.

Gele sierkussens

Paasdecoratie HEMA

Korting: 15% op ALLE woonaccessoires

Wil jij profiteren van deze unieke online korting op de woonaccessoires van HEMA?
Gebruik de actiecode hieronder om jouw korting te activeren. Deze kortingsactie is geldig tot en met 15 april dus wacht niet te lang!

Actiecode: goedwonen

Kussens van HEMA in pasteltinten

Deze korting is geldig tot en met 15 april, dus wees er snel bij!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA

Laat een reactie achter