Nieuw bij HEMA: Matrassen

Nieuw bij HEMA matrassen

Je verwacht het misschien niet bij het warenhuis HEMA, maar geheel onlogisch is dit nieuwe product niet. HEMA komt met een eigen matras. En wel één die geschikt is voor ieder type slaper. Het enige dat je nog hoeft te kiezen is het formaat.

Waar je bij HEMA al terecht kon voor dekbedovertrekken, hoeslakens en accessoires voor de slaapkamer is dit wat mij betreft een goede toevoeging en dus helemaal niet zo ver uit het straatje gedacht.

Een matras met garantie

Sterker nog, HEMA is ervan overtuigd dat haar matras een succes is en geeft je zelfs de mogelijkheid om te proefslapen. Wat houdt dat precies in?

Je mag er 100 dagen op proefslapen!

Slaapt het matras niet goed? Dan komen ze hem gratis weer bij je ophalen. En krijg je uiteraard het aankoopbedrag weer terug. Wat een services niet?! Daarnaast krijg je ook nog eens een garantie van 10 jaar op je matras.

Het matras is daarom alleen online beschikbaar en wordt gratis in een compacte verpakking bij je thuisbezorgd. Hij is direct slaap klaar, dus je kunt hem dezelfde nacht al testen.

https://youtu.be/jDWeuNjbkZk

Eén matras voor iedere slaper?

Ik hoor je denken, hoe zit dat dan met traagschuim, pocketvering of welke moderne slaaptechniek dan ook? We zien dat ze steeds meer terug gaan naar één soort matras en geen onderscheid meer maken in de verschillende technieken. HEMA legt je uit hoe haar matras is opgebouwd in vijf verschillende lagen.

Of je nu 50 0f 120 kilo weegt, dit matras is écht gemaakt voor iedereen!

Laag 1:
De soepele hoes om het matras zorgt voor een vochtregulerende en ventilerende werking. Iets wat onmisbaar is bij een goed matras. Want we zweten er wat af tijdens onze slaapuren. Deze is overigens ook nog wasbaar, hartstikke handig dus!

Laag 2:
De tweede laag bestaat uit de toplaag en is gemaakt van Airgocell ©. Ook deze laag is ademend en vochtregulerend.

Laag 3:
Laag nummer drie is een comfortschuim. Dit volgt je lichaamsvorm en is drukverlagend. En dus geschikt voor ieder slaaptype. Of je nu op je rug, buik of zij slaapt, deze laag past zich hieraan aan.

Laag 4:
Een koudschuim laag zorgt voor de juiste ondersteuning. Het zorgt er samen met de andere lagen voor dat je geen last krijgt van drukpunten en het matras je de juiste ondersteuning geeft op alle vlakken.

Laag 5:
De laatste laag is een antislip hoes met ventilerende werking. Het houdt je matras op de juiste plaats.

Matras van HEMA

Beschikbare afmetingen

Natuurlijk is dit matras in verschillende maten leverbaar. Zowel in een 1 als 2 persoonsmatras. Jouw afmeting zit er dus altijd bij!

Matras afmetingen:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm

Wil je ook heerlijke slapen op het nieuwe matras van HEMA? Het matras is alleen online verkrijgbaar vanaf €279,-.

Bekijk de HEMA matrassen

Dit artikel is een inspirerende samenwerking met HEMA

Laat een reactie achter