Let’s go to the beach, of toch niet?

Eindelijk, de zomer is begonnen! Tijd om je maximaal in de smeren met zonnebrand, bikini aan te trekken en de auto vol te laden met strandspul. Maar wat nou als je ver van het strand woont en geen mogelijkheid hebt om daar te komen? Of je hebt zelfs niet een tuin waar je met een zwembadje en een hangmat het strand na kan bootsen? En ga je ook niet op vakantie naar het land van de hete zon, witte stranden en fel blauwe zee?

Dan zit er niets anders op dan van je huis je ‘beach’ te maken. Oftewel, hoe tover je je huis om in Summer Style.

Hangmat

Beach bed

Je basis is licht. Wit of zandkleur, met daarbij pasteltinten.

Materialen als hout, linnen en jute zijn natuurlijk ook niet onmisbaar in het Beach House Project.

Lampen voor buiten

Gordijnen van natuurlijke materialen

Door het toepassen van licht of beschadigd hout boots je het gevoel van een strandhuisje na. Of van een oude boot, die tijden aan de kust ligt te dobberen met alleen invloeden van de zoute zee en de felle zon.

Boot als bed

Linnen is een luchtige stof, vaak geproduceerd in een pastel tint. Pasteltinten passen goed bij het witte van het strand en de azuurblauwe kleur van de zee. Gordijnen, kussens, dekens en zelfs hangmatten in linnen geven een echte zomerse sfeer.

Kussens linnen

Bij een echt strandleven en dan bedoel ik zeer witte stranden, hoort natuurlijk kokosnoten. Om nu niet gelijk je huis vol te zetten met kokosnoten, kan je wel gebruik maken van jute stof of touw. En laat daar nu net ontzettend veel DIY projecten van zijn.

Ben je niet zo handig? Jute heb je in vloerkleden, manden en zelfs kussens.

Jute manden

Je komt op het stand om te relaxen. Cocktailtje in de hand liggend in een hangmat of op heerlijke zitzakken. Wat heb jij nodig? Kussens! Veel kussens! Zoals net al aangegeven kan dat in linnen, alleen is hierin de kleur belangrijker. Houd het licht.

Kussens in de loungeset

Genoeg inspiratie om zelfs zonder een echt strand wel het stand gevoel te creëren.

Fijne zomer!

Bronnen: Faithinterior, Sukha, Feedly, vtwonen, Lover.ly, Reclamed Home, Envers du Decor, Ruby Rhino en Homedit.com

Laat een reactie achter