Liefde voor een tuin met vijver

Liefde voor een tuin met vijver

Vijvers zijn er in allerlei verschillende vormen en formaten. Van modern, tot landelijk en van groot tot kleine waterpartij. Een vijver vind ik zelf een goede toevoeging aan een tuin. Hieronder een aantal voorbeelden van vijvers en waterpartijen.

Moderne vijvers

Ben je liefhebber van een moderne tuin? Dan vind je deze vijvers vast prachtig. Je kunt ook kiezen voor een zwemvijver. Lees hier het blog van Ineke over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Moderne vijver met opstaande rand

Moderne tuin met waterpartij

Moderne tuin met betonnen vijver

Waterpartij

Heb je geen ruimte in de tuin voor een vijver? Dan is een waterpartij misschien wel iets voor jou! Deze nemen weinig ruimte in beslag en geven je wel het rustgevende gevoel van een vijver.

Vijver inspiratie

Stenen waterpartij

Landelijke vijvers

Niet iedere vijver hoeft gevuld te zijn met vissen. Dat bewijst de laatste vijver wel. Door het heldere water en de stapstenen is deze vijver ook een plaatje om te zien.

Vijver inspiratie

Vijver inspiratie

Wat vind jij van een vijver in de tuin? En ga je voor modern, landelijk of een waterpartij? Laat het me weten in een reactie onderaan dit bericht!

Bronnen:HomeesticsHendriks hoveniersEchinops Garden DesignHome tree atlasGarden Studio DesignFresh PatioDe Rooy HoveniersLaurent Perrier Garden.

Laat een reactie achter