Dit maakt het leven van een interieurfreak nog mooier!

Modern minimalist

Ben jij alleen maar bezig met interieur? Bekijk je elke dag de laatste trends, nieuwe hotte items of scroll je elk kwartier wel opnieuw door Pinterest of andere leuke websites? Dan scroll hier maar eens door. Want als jij een echte interieurfreak bent, dan maak je je leven met dit artikel nog mooier. Hier vind je tips voor 3 personen interieurfreaks: de trendwatcher, de fotograaf en de styliste.

De trendwatcher

Als trendwatcher ben je continu opzoek naar de laatste trends, nieuwste items en hotspots op het web om die dingen te spotten. Boven in het menu van deze pagina kun je helemaal los gaan: “wooninspiratie” om heel veel inspiratie te doen.

“Binnenkijken bij” is een sectie waar je een kijkje kan nemen in andermans interieur, speciaal voor de nieuwsgierige mens! En speciaal voor de echte trendwatcher: “woontrendzwaardig”. Hier komt per maand een artikel over te staan wat de trends waren van afgelopen maand. Benieuwd? Kijk maar eens de trends van februari.

De fotograaf

Ben jij iemand die er echt weg van is om foto’s te maken van mooie stulpjes met een geweldig interieur? Niet alleen van anderen, maar ook van je eigen interieur? Dan is het nodig om een goede camera te hebben die van alle gemakken is voorzien. En dan hebben we het niet over zo’n grote spiegelreflex die je overal heen moet sjouwen, nee: gewoon je eigen smartphone. Tegenwoordig heb je alles wat je wilt op de telefoon zitten.

De nieuwste, de Samsung Galaxy S9 heeft de beste features van dit moment. 2 diafragma’s voor goede foto’s in het licht én donker en spiegelreflex-waardige foto’s maken door portretmodus en het vervagen van de achtergrond. En misschien nog wel het aller-aller-mooiste voor interieurfreaks? De augmented-reality functie van de Galaxy S9.

Gebruik de AR-functie, richt het op een voorwerp of meubel en de S9 vertelt je meteen wat het voor voorwerp of meubel is, en van welk merk! Zo hoef je je dus nooit meer als een gek te zoeken naar een item die je hebt gezien, omdat je niet weet waar het vandaan komt.

Samsung smartphone

De styliste

De styliste is iemand die weg is van het (her)indelen van een interieur. Meegaan met de laatste trends en dit meteen toepassen in een interieur. Maar om dit efficiënt te kunnen doen, is het gebruiken van een aantal apps zeer handig! Wil je namelijk een kamer helemaal opnieuw inrichten met de laatste trends? Dan kun je dit gemakkelijk in een 3D tekening weergeven.

Home Design 3D is een hele populaire, gemakkelijke app die dit kan realiseren. Maar wil je alleen weten wat een ander schilderij zou doen boven je bank? Dan is “Curate” de app die je zoekt. Ben je een styliste in spé? Dan is de IKEA app “Ikea Place” ook een hele fijne om mee te beginnen. Maak een foto van de ruimte waar je iets in wilt plaatsen, en zoek vervolgens in de catalogus nar meubels. Die kun je zo in de ruimte plaatsen. Ideaal!

Modern minimalist

Laat een reactie achter