Meubels van hout

Meubels van hout

Op verzoek van velen hierbij een artikel voor de liefhebbers van houten meubelen. Vaak krijg ik de vraag waar die gave tafels vandaan komen met die grote houten bladen van boomstammen. Hieronder vind je inspiratie voor houten eettafels.

Zelfs heb ik lang getwijfeld over de keuze van een eettafel. Hout, of toch glas. Vanwege de ruimte heb ik in dit geval gekozen voor een glazen eetkamertafel met houten onderstel. Binnenkort als het huis af is zal ik je laten zien hoe het is geworden! Maar als ik deze houten tafels zie, wordt ik direct enthousiast. Wellicht voor in het volgende huisje:).

Meubels van hout

Houten eettafel

Het assortiment van Table du Sud is enorm uitgebreid. Hier vind je niet alleen tafels met houten bladen, ook hebben ze eetkamertafels met betonlook bladen en bijzondere kloostertafels.

Boomstam tafels

Ben je op zoek naar teak houten meubelen? Neem dan eens een kijkje op Oosterse meubelen. Hier vind je vooral veel teak houten eettafels en boomstamtafels.

Eettafel van wagondelen

Ben je op zoek naar een unieke en industriële uitstraling? Dan is een tafel van wagondelen misschien wel iets voor jou. Deze planken hebben lange tijd als bodems van oude Franse wagontreinen gefungeerd en worden geschaafd en opgeschuurd. Dit effect is niet na te bootsen met nieuw hout. Je haalt echt een tafel in huis met een verhaal.

Eettafel wagondelen

Deze tafel is gecombineerd met een zwart gepoedercoat frame waardoor hij een extra stoere uitstraling krijgt.

Laat een reactie achter