Unieke meubelen voor je woonkamer

Unieke meubelen voor je woonkamer

Ben je op zoek naar een prachtig en uniek meubelstuk voor in je woonkamer? Ga dan eens op onderzoek uit en ontdek het designlabel van KARE! Al sinds 1981 maakt de Duitse ontwerper KARE schitterende en opvallende designs door gebruik te maken van verschillende materialen.

Trendy dressoirs

Verassende combinaties van prints, hout, dierenhuiden en andere materialen zorgen voor uitzonderlijke variaties in het design van KARE, zoals dit dressoir. Het dressoir is gemaakt van mangohout een product dat jarenlang mee zal gaan.

 

KARE design dressoir

Of dit met zorg afgewerkte kastje. Een mooi detail in je woonkamer, door de schuine wanden is het een meubelstuk met een verassende uitstraling.

Kastje KARE

KARE is een designlabel dat steeds weer op inspirerende wijze materialen combineert. De stoere uitstraling van bijvoorbeeld dierenhuiden met hout of juist de vrolijke prints gecombineerd op het hout. Let eens op de afwerking van de meubels zelfs de ladeknopjes zijn verschillend. Meer kasten en dressoirs vind je op Onlinedesignmeubel.be.

Eettafel inspiratie

Ben je opzoek naar een unieke eetkamerset, dan is dit een prachtige combinatie. De eettafel past door zijn afwerking zowel in een landelijke als moderne woonstijl. Op de foto hieronder is de eettafel gecombineerd met de eetkamerfauteuils van Floris van Gelder. Met deze kleurrijke fauteuils geeft je je eetkamer een vrolijke uitstraling.

Eettafel

Fauteuil in Toscaanse stijl

Fauteuil

Deze prachtige fauteuil wil ik jullie niet onthouden. Dit is een fauteuil gemaakt in Toscaanse stijl. Ik was meteen verkocht door zijn warme uitstraling en veelzijdigheid. Hierdoor is het een fauteuil die naar mijn idee bij verschillende woonstijlen past. De klassieke maar tegelijk rustieke uitstraling maakt het voor mij een stoel waarin je heerlijk weg kunt dromen met een glas wijn en een goed boek.

Deze fauteuil, eettafel en andere meubelen vind je op de website van Onlinedesignmeubel.nl

Laat een reactie achter