Nieuwe buitencollectie Zoedt: Hé zon, ga je mee stralen?

Nieuwe buitencollectie Zoedt: Hé zon, ga je mee stralen?

Met de lente voor de deur is het tijd om je tuin of balkon weer helemaal op te frissen. De nieuwe buitencollectie van Zoedt helpt je om je tuin of balkon om te toveren tot een gezellig en sfeervol plekje waar je optimaal van de zon kunt genieten!

Zin in de zomer

De collectie bevat buitenkussens, tuinposters en tuincirkels in zwart-wit en beige. Het kleurenpalet is tijdloos en past bij vrijwel elke tuininrichting. Buitenkussens geven je loungebank of fijne stoel een upgrade. Ga jij voor een mooie illustratie of een hart? Of ga je voor een buitenkussen met zomerse teksten als ‘Geluk zit in het zonnetje’ of ‘Hé zon, ga je mee stralen?’. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten die je naar hartenlust kunt mixen en matchen. De buitenkussens zijn gemaakt van polyester en zijn waterafstotend. Wel zo handig toch? Een onverwachte zomerse regenbui kan geen kwaad!

Zomerse sferen

Style jouw buitenruimte door de buitenkussens te combineren met een tuinposter. Ga jij voor een illustratie van mooie schelpen, een afbeelding van een olijftak of schotse hooglander? Of kies je voor een tekst zoals ‘Mijn favoriete plekje is in de zon’ of  ‘Geniet’.

Speels effect

Nog meer sfeer? Voeg een sets muurcirkels toe voor een mooi speels effect. De cirkels zijn onderling perfect te combineren, de mogelijkheden zijn eindeloos. In tegenstelling tot veel andere merken is de muurcirkel van Zoedt gemaakt van dibond.  Dit materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom blijft de kwaliteit jarenlang mooi en is het een duurzame keuze.

Tuincirkels Zoedt

Relaxen in stijl

Kortom, of je nu een kleine patio hebt of een grote tuin, de buitenkussens, tuinposters en muurcirkels van Zoedt zijn de perfecte manier om van jouw tuin of balkon een knusse en uitnodigende plek te maken om te ontspannen en te genieten!

 

Laat een reactie achter