November favorieten van Hiske 2014

november-favorieten-van-hiske-2014-nieuw

In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren. Uiteraard geef ik ook de verkoopadressen weer, zodat je mijn favoriete woonitems ook zelf in huis kunt halen.

Deze maand ben ik geïnspireerd door het project; ons kantoor. We zijn druk aan de slag geweest met nieuwe bureaus en de nodige aankleding. Een verslavende bezigheid als je het mij vraagt.

Wat is er nou leuker dan shoppen voor je eigen bedrijf!

Inmiddels ben ik aardig op de hoogte van het beschikbare assortiment woonartikelen. Niet alleen voor Woontrendz handig maar ook voor mezelf:). Met haviksogen houd ik dan ook de nieuwe producten in de gaten van mijn favoriete webshops. Dit heeft echter een groot nadeel..

Mijn impulsieve koopgedrag is niet opgewassen tegen al die nieuwe artikelen. Het gebeurt me dan ook geregeld dat ik een impuls aankoop doe, verliefd wordt op het artikel maar een dag later een nog leuker artikel onder de categorie nieuw zie verschijnen…

De november favorieten zijn dan ook de artikelen die ik graag in mijn kantoor had willen zien staan, maar net op het moment van de impuls aankoop even ben vergeten.

Note to myself:

bekijk alle favorieten bij de volgende klus voordat je gaat shoppen!

Fotolijst poster Kodak

Omdat we allebei gek zijn op fotografie en posters. Deze tekening van een ouderwetse Kodak camera is van het merk HK Living.

De HK Living poster kodak is verkrijgbaar bij Wonenmetlef voor €29,95

Bekijk de HK Living poster bij Wonemetlef

Schapenvacht en rotan hangstoel

Deze stoel is al een tijdje verkrijgbaar en al bijna een jaar mijn favoriet. Kortom, hoog tijd om over te gaan tot aankoop:). Nu nog een plekje vinden om hem op te hangen. Het schapenvachtje past hier natuurlijk perfect bij.

De HK Living rotan hangstoel en het HK Living schapenvacht zijn verkrijgbaar bij Wonenmetlef.
De hangstoel is verkrijgbaar voor €399,- en het schapenvachtje voor €149,-

Bekijk de  hangstoel bij Wonenmetlef

Bekijk de schapenvacht bij Wonenmetlef

Vitra Eames house bird

Een echte klassieker ontworpen door Charles & Ray Eames. De Eames bird is geïnspireerd op hun wereld reizen en een echte must have voor de design liefhebber.

De Vitra Eames house bird is verkrijgbaar bij Fonq voor €159,-

Bekijk de Eames house bird bij Fonq

Bamboe toestenbord

Een duurzaam toetsenbord van WoodStuff. Niet alleen minder belastend voor het milieu, maar ook goed passend in een Scandinavisch, design, vintage en retro interieur.

Het bamboe toestenbord van WoodStuff is verkrijgbaar bij Fonq voor €59,-

Bekijk het toetsenbord bij Fonq

Draadmand pt

De draadmanden zie je veel tegenwoordig. Ik vind vooral de koperen variant erg leuk. Handig om spulletjes in op te bergen en decoratief.

Deze draadmand van pt is verkrijgbaar bij Fonq voor €29,95

Bekijk de draadmand bij Fonq

Ik ben natuurlijk benieuwd naar de reacties op mijn favorieten. Zijn dit ook producten die jij mooi vindt?

Laat een reactie achter