Oktober favorieten van Hiske 2014

Oktober favorieten van Hiske 2014

In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren. Uiteraard geef ik ook de verkoopadressen weer, zodat je mijn favoriete woonitems ook zelf in huis kunt halen.

Oktober = woonmaand!

Mijn favoriete woonmaand, waarbij de hele woonbranche zich extra uitslooft om jou te inspireren. Een maand van de Woonbeurs in Amsterdam en de maand waarin de klok een uur achteruit wordt gezet. Dus één uur meer slaap!

Kortom, een fijne maand om te genieten van je interieur en de donkere avonden. En een maand om je interieur grondig onder handen te nemen.

Nieuwsgierig naar mijn favoriete woonitems van de maand oktober? Hieronder heb ik ze uitgelicht met de daarbij horenden verkoopadressen.

Oktober favorieten van Hiske

Deze maand ga ik voor blond, design en koper. En voor extra gezelligheid in huis met de muursticker golden retriever van het merk KEK Amsterdam.

Koperen hanglamp HK LIVING

De stoere en robuuste hanglamp van HK Living vind ik zo leuk door de koperen kleur. Hierdoor krijgt de lamp een vrouwelijke en unieke uitstraling. Een lamp die het niet alleen bij mij goed doet, maar ook bij de man des huizes.

De HK Living hanglamp is verkrijgbaar bij Fonq voor €399,-

Bekijk de HK Living Warehouse lamp op Fonq.nl

Muursticker Golden Retriever puppy

Wat een blije muursticker is dit. Is een hond niet realiseerbaar in je leven, maar wil je net als ik dolgraag zo’n blije viervoeter in huis? Dan is deze muursticker van KEK Amsterdam de oplossing. En hij is nog zindelijk ook!

De muurstickers van KEK Amsterdam zijn verkrijgbaar bij Wonenmetlef voor €19,95

Bekijk de Muursticker op Wonenmetlef

Vitra Eames RAR Chair

Deze design klassieker staat nog op mijn verlanglijstje. In de jaren ’40 ontworpen door Charles en Ray Eames! Een musthave voor op de babykamer! Inmiddels zijn er ook veel replica’s op de markt. Het zegt genoeg over de populariteit van de RAR chair.

De Vitra Eames RAR Chair is verkrijgbaar bij Flinders voor €506,-

Bekijk de Vitra Eames Rar chair op Flinders

Salon- en bijzettafel BEE van Zuiver

De bijzettafel is razend populair momenteel. De Zuiver Bee salontafel staat inmiddels in onze woonkamer in combinatie met een kleiner bijzettafeltje. Een speels en handige vervanger voor de grote salontafel. Een groot voordeel vind ik ook dat de tafel niet zo massief is, hierdoor is hij uitermate geschikt voor de kleinere woonkamers vanwege het ruimtelijke effect.

De Zuiver BEE tafels zijn verkrijgbaar bij MisterDesign vanaf €79,-

Bekijk de Zuiver BEE tafels op MisterDesign

Kandelaar van FEST Amsterdam

Deze kandelaar van FEST Amsterdam heeft een warme en frisse uitstraling door de combinatie van blank hout met een geverfd gedeelte aan de voet van de kandelaar. Erg leuk om in een groepje bij elkaar te plaatsen.

De FEST Amsterdam kandelaar is verkrijgbaar bij vtwonen voor €17,95

FEST Amsterdam kandelaar op vtwonen

Welk artikel vind jij leuk of juist niet? En waarom? Laat het weten in een reactie. Ik ben erg benieuwd!

Laat een reactie achter