Ontspannen in stijl met deze trendy fauteuils

Ontspannen in stijl met deze hippe fauteuils

Veel mensen denken nog dat fauteuils -zeker de relax variant- saai, stoffig en oubollig zijn. Anno 2023 is dit echter helemaal niet meer aan de orde. Dat deze stoelen ook passen in een modern, en hedendaags interieur willen we je laten zien in dit artikel. Want zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan onderuit zakken op een regenachtige dag met een mooi boek of goede serie in de perfecte stoel? We geven je hieronder de 5 belangrijkste voordelen van een comfortabele fauteuil.

De voordelen van een relax fauteuils

1. Aanpasbaar naar je wensen

Het mooie aan de fauteuils van Montèl is dat je ze volledig naar wens kan bestellen. Je hebt niet alleen de keuze in stoffen en kleuren, maar ook in comfort. Zo stel je je eigen stoel dus tot in het kleinste detail samen. Denk hierbij aan de pootjes én extra relaxfuncties zoals bewegende delen van de fauteuil.

2. Een stoel met USB oplaadpunt

Ik heb nooit geweten dat dit bestond, maar hoe hip en handig is het dat je extra opties kan toevoegen aan je stoel. Zoals een USB oplaadpunt, waarmee je altijd stroom bij de hand hebt en je oneindig gebruik kunt maken van je tablet, laptop of telefoon terwijl je ergonomisch aan het relaxen bent.

3. Ergonomisch relaxen

Misschien niet iets waar je direct bij stilstaat, maar de juiste zithouding is erg belangrijk voor het lichaam. Je zit ongemerkt toch vaak voor langere tijd in dezelfde houding als je tv kijkt of als je je social media aan het checken bent. Montèl heeft hier uiteraard rekening mee gehouden en zorgt voor een ergonomisch zitcomfort. Doormiddel van de juiste vulling en stand van de stoel creëer je de beste zithouding die past bij jou.

Fauteuils Montèl met ergonomisch design

4. Eigentijds design 

Misschien nog wel het belangrijkste voor de echte interieur liefhebber, het design van de relax stoel. Zoals al aangegeven is het stoffige imago van de relax fauteuil helemaal niet meer van toepassing. Het ontwerp van de fauteuils is helemaal van deze tijd en past heel goed bij de laatste interieurtrends. Ook is multifunctioneel en design een goede combinatie, dat bewijzen ze wel bij Montèl.

5. Matchende stof met je bankstel

Houd je van eenheid in je interieur, dan is dit absoluut een groot pluspunt voor jou. De stoffen die beschikbaar zijn voor de fauteuils zijn namelijk dezelfde stoffen en kleuren die verkrijgbaar zijn in de collectie banken van Montèl. Zo kom je dus niet met kleurverschil te zitten tussen twee verschillende producten. Wil je juist liever verschillende stoffen, structuren en kleuren in je zitmeubelen? Dan is het ook handig om de kleurstalen bij elkaar te zien. Dit kan allemaal -met deskundig advies- bij een vestiging van Montèl.

Ben jij inmiddels overtuigd van de voordelen van een relax fauteuil? We zijn erg benieuwd naar jouw mening. Vind je deze fauteuils nog steeds oubollig en stoffig? Of zijn ze inderdaad hip en passend in de interieurs van nu? Laat het ons weten in een reactie op dit bericht hieronder.

Dit artikel is een betaalde samenwerking met Montèl

Laat een reactie achter