Persoonlijke poster aan je muur

posters eetkamer

Bijna in elk interieur zie je het tegenwoordig terugkomen. Gave ingelijste posters aan de muur. Ze hangen boven de bank of bij de eetkamertafel. In zo goed als elke woonwinkels kun je leuke posters kopen, maar een persoonlijke poster maakt jouw interieur net even wat specialer natuurlijk!

Ideeën voor een persoonlijke poster

We hebben net een paar dagen heerlijk warm weer gehad en de zomer komt er nog aan. Perfecte momenten voor mooie foto’s! En zo’n foto kun je weer op een poster drukken en aan de muur ophangen. Zo kun je nog vaak terugdenken aan die mooie herinnering.

Overigens hoeft zo’n ingelijste poster helemaal niet aan de muur. Steeds vaker zie je verschillende posters bij elkaar op de grond staan, of op een tafeltje. Dit geeft een leuk speels effect.

Posters op de vloer - trend

Leuke onderwerpen voor een persoonlijke poster zijn:

  • Dieren
  • Je kinderen
  • Een ‘voorwerp’ (bijvoorbeeld de eerste slofjes van je kindje)
  • Planten & de natuur
  • Je favoriete vakantiebestemming
  • Een favoriete eigen quote

En ben je zelf heel creatief? Dan kun je ook zelf iets moois ontwerpen! Leuk voor op de kinderkamer bijvoorbeeld. Maar ook leuk in je woonkamer. Zo ga je mee met de trends van posters aan de muur, maar heb je wel iets unieks en iets wat echt bij jou als persoon past!

Posters jongenskamer blauw en wit

Poster kinderkamer met kindje

Posters drukken

Een poster is ook een leuk idee als cadeautje. Bijvoorbeeld voor de opa en oma’s van hun kleinkindje. Of voor je vriend of vriendin als herinnering aan jullie gezellige dagje uit of aan jullie eerste vakantie samen. Je kunt de posters online bestellen en ook eenvoudig meerdere posters drukken.

Je kunt posters, maar ook ander drukwerk online bestellen bij Flyerzone. En als je toch je poster laat drukken, bestel er direct een paar ansichtkaarten bij met jouw ontwerp, leuk voor de familie!

Bron foto’s: iStockphoto

Een reactie op “Persoonlijke poster aan je muur

  1. Birgit van Knoppen zegt:

    Prachtige posters, ze maken je interieur echt helemaal af! Je hebt sowieso altijd leuke spullen en fijne blogs om te lezen.

Laat een reactie achter