Raamdecoratie uitgelicht: horren en plissegordijnen

Het is de maand van de raamdecoratie bij Woontrendz. In november zul je verschillende soorten raamdecoratie voorbij zien komen. Vorige week hebben we al een artikel geschreven over vouwgordijnen en de lamellen voorbij heeft zien komen; deze week komen de horren en plissegordijnen aan de beurt.

Het decoreren van je ramen is niet eenvoudig. Je wilt graag dat ze mooi zijn, maar ze moeten ook functioneel blijven. Voor vele mensen is dit een echte uitdaging!

De raamdecoratieproducten die je gebruikt zijn het liefst niet alleen mooi om te zien, maar ook onderhoudsarm. Op internet is veel inspiratie te vinden bij de aanbieders, en wij hebben een aantal mooie inspirerende foto’s voor je geselecteerd:

plissegordijnen

raamdecoratie plisse dakraam

raamdecoratie plisse hal

Wat zijn plissegordijnen?

Plissegordijnen zijn niet alleen decoratief, ze zijn ook uitermate functioneel. Dankzij de mogelijkheid om zowel een verduisterende als een doorzichtige stof in één product te gebruiken, is een plissegordijn ideaal voor gebruik op de slaapkamer. Ook helpen plissegordijnen je energie te besparen: zo houd je meer geld over voor de rest van je interieur.

Wat zijn horren?

Horren helpen je om frisse lucht naar binnen te laten terwijl je nare beestjes buiten houdt. Omdat een hor vrijwel doorzichtig is, behoud je de volledige lichtinval. Horren zijn daarom ook ideaal voor gebruik in werkkamers en andere ruimten waar je graag van daglicht gebruik maakt.

Overtuig jezelf van de veelzijdige mogelijkheden voor je ramen in deze maand met bijzondere aandacht voor misschien wel het belangrijkste onderdeel van je interieur. Licht, duisternis en frisse lucht maken immers dat je overdag fris kunt werken en ’s nachts heerlijk slaapt.

Hulp nodig bij keuze van raamdecoratie?

Zonnelux produceert raamdecoratie op maat, die geleverd wordt via winkels door het hele land. Je kunt er ook terecht voor advies. Zo voorzie je je huis van raamdecoratie die bij jouw interieur past. Wel zo mooi, toch?

Welke raamdecoratie heeft jouw voorkeur?

Laat ons weten of je plissegordijnen of horren mooier vind. Of geef je toch misschien de voorkeur aan een andere vorm van raamdecoratie? Deel je mening door hieronder een reactie achter te laten. Of deel dit bericht via social media, voorzien van je mening!

Natuurlijk ontvangen we ook graag inspirerende voorbeelden!

Laat een reactie achter